Snart är det vår!

Det är otroligt mycket snö ute just nu. Vallar efter vägarna så lång ögat når och snön på baksidan är så djup att barnen inte tar sig fram. Allt detta känner vi till, vi tycker att det gått för långt och vi vill ha vår. Jag tänkte på våren idag och blev iskall. Obsena mängder snö kommer att bli till Obsena mängder vatten. Vår, vatten gummistövlar. Som vi inte har. Eller hade, nu är ett par frå Viking på väg hem till Astrid. Skönt. Nu fattas det bara massor av vattenpussar att hoppa med dem i.

Nya gummistövlar

Härom dagen när jag var ute och skottade kom det en äldre dam med rullator förbi på gatan. Vi pratade om väder och vind som sig bör just nu. Hon avslutade det fina samtalet med en lika fin tröst:- Jag har levt i 93 år och under alla mina år har det blivit vår. Den kommer i år igen. I april när jag fyller 94 då pratar vi om annat än snön.Fint så!

signature

8 comments

  1. heigleder meg til å begynne å bruke gummistøvler igjen! jeg har også viking…men med hvite blomster på…de er så lekre så…hi,hiønsker deg en fin kveldklem beate

  2. Hej Helena!Jag minns att du brukade göra inspirationscollage för en tidning som hette Stora&Små, vet du vad som hände med den? Den verkar inte finnas längre?

  3. beate: Viking med vita blommor låter superfint det :). Snart får vi ta på oss våra Vikingar och plaska runt, enligt Expressen idag så är ju våren snart här, Hoppas Hoppas :).En finfin torsdag önskar jag dig!KramÅsa: Hon är illsöt den damen, Och ack så klok i det mesta. Visst kommer våren, idag är det sol och den känns genast mycket närmare :).KramMammaAda: Stämmer fint det, jag gjorde dem tills för ca 1,5 år sedan tror jag. De blev då Familjeliv Media, eller skulle ge ut en tidning genom dem. Men den tidningen tycks inte heller finnas längre tyvärr. Synd att Stora & Små försvann, jag gillar idén med en gratistidning till föräldrar.

  4. Mia Johansson: Absolut, jag har själv vuxenvarianten av dessa och använder dem ofta. De är sköna, hållbara & snygga.Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *