Sängbord

Pall från MioNär vi bytte sovrummet med arbetsrummet så blev det så trångt att vi fick avstå våra sängbord. Sängen passar nämligen perfekt i storlek mot vägg via vägg mot dörr. Ingen övrig plats ges på den sidan. Det har fungerat förvånansvärt bra då vi haft en bräda på hjul som man kan skjuta in under sängen på dagarna. Men när vi flyttar får vi plats med sängbord igen, och även om det fungerat tidigare ser jag fram emot detta. De sängbord vi hade sedan tidigare är numer sålda så nu letas det efter nya. Helst vill jag ha några mycket enkla, desto mindre plats att stapla tidningar och böcker på desto bättre :). Jag blev därför mycket inspirerad av den fina bilden från Alvhem Mäkleri, som ser ut att kunna vara två enkla pallar från Mio. Mycket mer behövs egentligen inte. Jag gillar!Bild: Eget collage med bild från alvhemmakleri.se.

signature

12 comments

 1. Pallarna var verkligen supersöta, men priset var kanske lite väl högt – för en pall. Men Mio är Mio :) Tack för en superfin och rolig sida! :)

 2. annas mat: Bekväm har jag en vitmålad i köket, kanske skulle ta och känna av med den först :). Tackar!

  Kram

  Blondetty: Mycket fina är de ja :).

  Sofia: Jo det är ju så med Mio, priset ligger lite högre än Ikea. Men å andra sidan är de bra på rea där så håller man bara lite koll kan man göra sig många fina fynd :).

  Tack ?

 3. Snyggt!Om du letar efter ett enkelt sängbord så titta på Norrgavels Kub. Bilderna på Norrgavel gör dem inte rättvisa. De finns också med låda. Vet att det finns en sådan med i en lägenhet som Alvhem sålt, en i björk vill jag minnas. Jag har dem sedan några år, i mörk ek, och är så nöjd!Kul att du tittat in hos Alvhem. Vi ska sälja vår lägenhet och har anlitat dem. I mitten av nästa vecka kommer vår lägenhet att presenteras på deras hemsida.

 4. Postadress Torslanda: Visst är det! Tack för tipset ska absolut titta in hos Norrgavel, gillar dem mycket.

  Alvhem har jag högst upp bland mina länkar. Det är ju helt galet snygga lägenheter de säljer, man häpnar ju av välbehag. Den ena snyggare än den andra. Och snart kommer er, då kommer jag häpna åt den med. Hojta när den är på plats så jag får kika :).

  Alvhem Vs. Mäklare på hemort 10 – 0

 5. Ylva: Just den där lägenheten tror jag är slåd, men det finns många andra vackra hem att inspireras av.

 6. Alvhem… haha. Jag har ett kluvet förhållande till den sajten. I början tyckte jag hemmen såg JÄTTEfina ut, men nu…. Nja, jag vet inte. Allt är samma – samma. L.i.k.a.d.a.n.t. stajlat i varenda lägenhet. Jag brukar roa mej med att räkna bl.a. följande.1) savon de M-tvål 2) nonchalant avslängda skor3) upphängd klänning4) Mullis Bayswater vid entrénRäkna ni oxå – it´s all the same hos denna mäklare.Alvhem – kom med nåt nytt!!!!!!!!!!!!!

 7. Karin L: Jag ser nog Alvhem som ett mycket trevligt avbrott mot de ack så trista mäklarbilderna som vi annars ser i området jag bor. Men visst jag kan hålla med dig om att det blir mycket samma lika, absolut. Men de två sista hemmen som kom hos dem nu är det lite nytänk med. Till exempel har de stylat med en sittande hund :).

 8. Jag gillar Alvhem väldigt mycket och tycker att de visar kreativitet, trots upprepningarna. Kikade mycket på dem när jag stylade min systers lägenhet.Just den bilden du visar sade min syster att hon ville efterskapa i sitt nya hem, så tack för tipset om Mio!

 9. \r\nA wonderful article?. this is just what I needed to read today. Thanks for describing the way you work and how you structure your writing projects. I?ll go read that article now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *