2 comments

  1. Den ska jag njuta av i soffan! Är glad att min knöl i bröstet var godartad, men jag är alltid orolig och känner över varje månad… kommer alltid få gå på kontroller/mammografi, tur att det finns! :o) Trodde bara inte att jag skulle behöva göra det så här tidigt… Glad att Rosa bandet finns och forskningen går framåt!En helt annan fråga.. vad heter teckensnittet du använde ang. Nyponsoppan? Det var så vackert! =)Kram Mia

  2. Mia: Samma här, i hemmets lugna vrå får det bli. Jag har inte personligen haft någon knöl men det har inträffat bland nära och kära, därför gör jag som du dvs känner över dem minst en gång i månaden. Det är super att vi har mammografi i Sverige, det ska vi värna om.

    Jag gläds mycket åt att din knöl var godartad och att de numer håller koll på dig, ung eller lite mindre ung. Det är en fin garanti.

    Teckensnittet heter Jane Austen :).

    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *