me&i någon?

Sötaste molnklänningenSnart fyller Astrid år och en av årets önskningar är en ny molnklänning då den hon har håller på att bli för liten. Lite problem att få tag på en bara. Jag vill helst inte ha ett eget party så jag fyllde i ett formulär på sajten och skulle då bli kontaktad. Det tycks ta lite tid och just tid börjar jag få ont om just nu. Så om Du säljer me&i-kläder gärna i närheten av Gävle, mejla mig på helena@enmammasdag.com så kan vi förhoppningsvis göra lite affärer :). Kirrat & Klart, Jippie!Bild: Eget collage med bild från meandi.se. 

signature

7 comments

  1. Åh den är underbar, jag köpte en till min lilla Alice och hon älskar den massor! Jag har mail adress till en bra säljare! Är du intresserad? Hon bor iofs inte där du bor utan där jag bor men hon brukar fixa saker snabbt, hojta om du inte får tag i någon:) Kram Mia

  2. Mia: Visst är den fin, och sååååå mjuk :). Tack så mycket för erbjudandet, återkommer om jag inte hittar någon närmare under dagen.Kram

  3. Hej hej,Jag är tvillingmamma OCH me&i-säljare :) Om du inte ska ha någon egen träff kan du beställa från vilken säljare som helst, eftersom du får paketet skickat till ditt närmaste utlämningsställe. Så du får gärna beställa från mig om du vill, såvida du inte vill känna och klämma på klänningen innan du beställer vill säga.Ha det gott,Camilla(som också älskar klänningen och har köpt till sin ditter :))

  4. Ha ha, ser i mitt inlägg ovan att det ser ut som det är viktigt att jag är tvillingmamma OCH säljare.. :-D Det var inte så jag menade.. Fick för en sekund för mej att jag skrev i en tvillingmammas blogg, därför poängterade jag det ;-)..och förresten menar jag dOtter, inte ditter ;-)

  5. Hej Helena,Vill bara tipsa dig om Blingo, ett ungt svenskt företag som som säljer barn-kläder via hempartyn, alla kläder är ekologiska och schysst tillverkade. De har även en webbshop där man kan handla direkt. Dock är det billigare att handla via en säljare. Gå in på http://www.blingo.se och botanisera, faller du för något? Hör av dig till mig – jag är återförsäljare för Blingo sedan några månader tillbaka.Ha en skön helg!

  6. Chatharina Östlund: Tack så mycket för tipset. Kläderna var jättefina, ska visa dem för Astrid och se vad hon tycker. Jag gillar i alla fall :).

    Det samma önskar jag dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *