Omtanke & Glädje

FlyttkortNu är det mest mejl och sms som gäller, och visst det kan ju vara mer praktiskt så. I alla fall tidsmässigt. Men det går inte att slå känslan man möts av när man öppnar brevlådan och där ligger ett handskrivet kort eller brev, till dig. Jag älskar snigelpost och skriver en rad och slickar frimärke så snart jag får chansen. Nu mer är det inte så ofta, men till speciella födelsedagar. Astrids födelsedagskalas, julkort och i år blir det även flyttkort :). Men att hitta snygga flyttkort var inte så lätt, inte lätt alls faktiskt. Men hos Prints with Wings finns det ett kort för alla tillfällen. En av kategorierna är Brunch, Lunch & Fika, say no more. Fina och personliga med tillbehör som kuvert och adressetiketter. Precis som Petrified in Pink*:s utbud är detta genomtänkt och snyggt. Sweet, eller snarare check :).* Förra årets julkort från Petrified in pink.Bild: Eget collage med bilder från printswithwings.se.

signature

9 comments

  1. Det här gillar jag MYCKET, är en bunkrare av fina kort så bra att ha när man får tillfälle till att skicka några rader till någon man tycker om. Åh här skulle jag kunna köpa mycket.

  2. MM: Visst är det :).

    Anne O: Det är samma här samlingen växer. Jättebra att ha på lager, man vet aldrig när man får anledning att säga Tack lite extra :).

    T : Sannerligen mycket snygga kort. Så glad jag blir, Tack så mycket :).

    Vardagstugg: Absolut, ta upp snigelpost igen. Man glad av både skicka och få dessa idag ovanligheter. Go for it :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *