9 comments

  1. Vad kul, tack så jättemycket!!! Det blir en tågresa till Stockholm på lördag tillsammans med Kelly en Söderhamnskompis och hennes lilla 2-åring:) Jag var på den här mässan för säkert tre år sen, och det ska bli superkul att åka dit nu igen:)

  2. Nina: Här är vi en smula ego, jag och Johan åker ner på mässan imorgon och Astrid får gå i skolan samt vara hos mormor en stund. Sen blir det en liten tur i Uppsala på det, barnet måste ha vinterkläder och här i Gävle lyser de med sin frånvaro. Det är 1 oktober och jag var försen, typ ;).

  3. Ha, du är inte ensam. Insikten slog mig med full kraft imorse när det var kallt ute och båda ungarna skulle på utflykt i skogen…..dags att köpa varmare kläder och skor…men vart, det är frågan:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *