På tal om IKEA

All new 2010Så var den här, i alla fall nästan. Ikeakatalogen 2010 [US-Edition] finns numer att beskåda online, lycka! Det finns bara en sak som slår det. Och det är den svenska varianten i handen Och så tar man ett djupt andetag och så bläddrabläddra som en galning :). Men för nu, klicka och Enjoy!Uppdaterat 13 aug: Här hittar du den svenska upplagan.Bild: Eget collage med bild från ikea-usa.com.

signature

11 comments

  1. Och jag som far njuta av att strosa pa IKEA imorrn da det aven blir ett stopp i Sverige shoppen. En rent noje och riktig lyx som utlandssvensk. Spannande! .towe

  2. Det är verkligen härligt med bläddret i Ikea-katalogen när den dyker upp MEN såhär när inte sommaren riktigt har infinnit sig så kan jag känna lite höst (inget fel med det för hösten är min favorit bland årstiderna) när jag tänker på det och det är jag inte riktigt redo för ännu så här på semestern. Dock har vi varit på IKEA idag och jag kan säga att vi var inte ensamma… märktes verkligen att vädret inte är på semesterfirarnas sida.Ha det bra.Kram

  3. Gleder meg til den kommer i posten. Elsker at blædra i den. Her i Norge får vi den alltid efter er i Sverige….blir lite avundsjuk då : )

  4. Wow, jag längtar redan till att den “dimper” ner i brevlådan. “Vårt” IKEA varuhus ska flytta, bhuu… till brofästet vid Öresundsbron. Idag tar det bara 10 minuter för mig att köra dit. Sen måste jag förbi hela Malmö och det kommer att ta 25 minuter att köra dit. Nu kör jag dit lite mer oplanerat men så kommer det inte bli i framtiden. Tråkigt!!! Kram/Carina

  5. Åh det kliar i fingarana att tjuvkika men håller mig nog tills den “riktiga” dimper ner i lådan.Älskar den stunden…..kram kram

  6. Alla: Men så duktiga ni är några av er som väntar tills den riktiga dimper ner i brevlådan. Då jag totalt saknar karaktär så kastade jag mig givetvis över katalogen, även om den var amerikansk …. och endast online :).Towe: Hoppas att du fick en fab dag med massor av fynd idag på Ikea :).heidi: Den ska inte dyka upp här heller i brevlådan på någon vecka om jag förstått det hela rätt. Men när den är väl på plats hos oss, då bläddrar vi loss Eller hur ? :).Kram på er alla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *