Långsam, men efterlängtad shopping!

Slow shopping hos CosasDessa illsöta båtar som man får pyssla ihop själv såg jag första gången då Martha Stewart tipsade om dem i en av hennes tidningar. Omedelbart ville jag ha ett eget kit, men det har inte blivit av förens idag. Båtarna samt änglar och lanternor i samma stil finns att shoppa hos Cosas som just nu lockar med slow shopping med 15 % off på alla priser. Och visst känns det alltid lite extra härligt att få önskade varor lite billigare :). Förutom båtarna så slog jag även till på grytlappen med det underbara uttrycket: Fuck the diet, som också stått på önskelistan en längre tid.Den lågsamma shoppingen hos Cosas pågår till den 16 augusti.Bild: Eget collage med bilder från cosas.se

signature

3 comments

  1. Bra tips som alltid:):) Grytlappen bara älskar jag, är så in i himmelen trött på alla dieter och hur man BORDE se ut (fast sanningen är den att ett par kg ner vore toppen men usch så trist det är att hela tiden tänka på vad man stoppar i munnen). Nej den där skall jag hänga väl synlig i köket iallafall kommer den reta någon och vem vet man kanske blir inspirerad till tvärsom (då är det kors i taket kan jag säga;);) Mmmm(arabou) bara för det så blir det njutning av lime/ginger-chokladen ikväll, har du testat den?Ha en fortsatt skön ledighet.P/S Idag har vi bakat ur Systrarna söta, oj vad mycket gott det är däri.

  2. Anne O: Här kommer ett mycket sent svar på din fina kommentar. Jag håller med dig, Det är sjukt tröttsamt med dieter. Men jag må ta till en lite gi-variant i alla fall jag någon vecka. Fast så mycket diet vet jag inte om det är över kött/kyckling med sallad och sås :). Och så lite promenader på det så är det Fuck the Diet igen tills vi närmar oss jul. Har inte testat lime/ginger, jag är däremot svag för de varianter med 70 % som innehåller chokladmousse. Heaven :).Visst är det mycket gott i Systrarnas söta, jag bläddrar i den ofta. Till helgen så ska jag baka ur den också, men det blir nog lite blädder till innan jag säkert vet exakt vad det blir.Må så gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *