[Parantes]

Nya superduper Hemnet, med nya superdupersök. Jag gillar det inte, det vilar något osäket här. Det känns som att man missar en massa fina superduper objekt bara för att det är så många briga superduper inställningar man bör göra. Nej, kom tillbaka gamla Hemnet, Du var superduper bra!Bästa hälsningarDen icke så tekniska husletaren!

signature

11 comments

  1. Ja jag blev så arg när jag gick in där så jag skrev ett argt mail till dom….gör det du med. Jag vägrar att gå in där nu….Nu är deras sida lika dålig som Bovision.

  2. alice: Jamen visst blev man irriterad, nästan inget är sig likt. Det var så praktiskt innan, man tryckte bara in det man var intresserad av och så kunde man uppdatera det x-antal gånger. Nu lär man byta och härja. Nej jag är inte nöjd alls just nu ;),Bovision, har jag faktiskt aldrig provat. Bospindeln eller vad det heter är lite intressant eftersom man kan luska i vad de fått för hus sålda i närheten.Mmm, man kanske skulle mejla till dem. Jag har dock hört fler som ogillar så de lär ha fått sig en hel del arga mejl redan.

  3. Elin: Aha, Booli har jag också missat … Man tackar för tipset! Jag ska genast prova dem :).

  4. Jag trodde ett tag att det bara var jag som inte gillade den… Skönt att vara med vänner:)

  5. Det absolut sämsta är att man inte kan välja flera saker i dropdownerna. Jag brukar alltid söka på flera kommuner och flera bostadstyper men det går ju inte längre. Jag undrar hur de tänkte..

  6. Håller med, ge oss tillbaka hemnet så som det var. Tittar mycket i Stockholms innerstad, nu tar en sökning hur lång tid som helst. Inte kul när man snabbt vill in och kolla vad som finns.

  7. Fick ett jättelångt svar från Hemnet idag, att dom fått mycket synpunkter, dom skulle se över det ….så skriv dit alla som är missnöjda så kanske vi får tillbaka det som det var. Jag har ju redan mitt drömhus, men älskar att titta runt där i allfall, och då ska det vara lätt och inte krångligt.

  8. Jag håller med! Nya hemnet är helt värdelöst, man måste göra fler sökningar än tidigare och ändra så att man får se det nyaste objektet först istället för senast inkomna – hela tiden!Man blir ju deprimerad för mindre….Tack ändå för en mysig blogg!:0) Lotta

  9. ida: Precis, nu måste man ju ligga i som en räv för att hålla koll på olika områden det som tidigare löstes med några klick. Ja, man undrar som sagt vad tanken kring detta egentligen var.Babysessan: Nej, det är ju det som varit Hemnets staka sida Det gick fort att kika runt och uppdatera sig om nya objekt. Så trist!alice: Japp, nu har även jag skickat lite gnäll deras väg. Med lite tur om vi är många så löser de problemen som känns buggiga. Samt att sökkriterierna blir bättre igen. Lyllos som hittat drömhuset redan, här är det som sagt only a dream så länge.Lotta: Håller med, deprimerande är precis vad det är. Jag antar att den kostat massor att göra den nya sajten med alla finesser men de tänkte inte till riktigt känns det som. Det blev halvadant bara :(Tack så mycket :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *