Måndagstips!

Pinpat diskmedel a´la LeilaI det senaste nummret av Leilas Country Living (Dvs nummer 2) står det att läsa följande tips:Slipp de trista diskmedelflaskorna i plast på diskbänken! Återanvänd istället snygga tvålflaskor som diskmedelsförvaring. En fin färgklick!Ok då :).Maken låter dock hälsa att detta har han sysslat med i några år nu, då en sprayflaska av denna typ fylls med en blandning av Ajax och vatten så snart den börjar ta slut. Luktar jättegott och man spar mången krona på att inte köpa nya kökssprayer så snart den gamla tar slut.Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

9 comments

  1. Vera med flera: Så bra, vardagstips kan man aldrig ha för många på lager.Japp, fixat nya adressen är på plats.Ny ska jag shoppa lite hos dig inför ett litet köksprojekt :).Kram

  2. Min disksåpa er skjult “under vasken” hos meg så det blir ikke så lett :) Uansett så undrer jeg på om det kommer flere Leilas magaziner… de var veldig fine de 2 som kom :) vet du?

  3. Mette: Mycket smart med inbyggt, det är drömmen det :).Det kommer bara två nummer i år som jag förstår det. Hösten var ju med i slutet på detta nummer. Leila har ju precis fått barn så hon vill nog vara lite ledig kan man anta. Jag hoppas på fler nummer så hon får en chans att vara Leila mer än Martha som det känns lite som nu. Vi hoppas och tror att det kommer nya nummer men det kommer att ta lite tid med andra ord :).

  4. Det har jag också tagit till mig! Förutom att koka rabarbersaft och fylla flaskor med så har jag mitt tvättmedel i det också, superfint! Och flaskorna kostade 20 kr på IKEA..och kommer ju alltid att hänga med..älska refill! :)

  5. Tess: Rabarbersaften borde vi prova här hemma också, vi kan nog inte äta upp allt i form av mumsiga pajer :). Att ha saft i Ikeaflaskorna gillar jag skarpt, tidigare hade vi i flaskor efter min farmor men då de gick sönder för några år sedan gick vi över till ikeas. Jättefint till en mycket bra kostnad. Håller med, Älskar refill :).

  6. Ja jisses Helena! Här missar jag att titta in under ett par dagar å så hittar jag en massa härliga gör-mig-glad-collage när jag väl hälsar på! Du kan verkligen det här!Skocollaget (Depp & Skoköp) är fantastiskt fint. Dessutom får man en massa fina tips på bra-att-ha/göra-saker när man tittar in hos dig. Superduper får man väl säga.Ha nu en fin fortsättning på sommaren!Peter :P

  7. Måste instämma i Peters inlägg!Din blogg är sååå fin, och det finns många som försöker kopiera den så du har verkligen gjort ett super-duper jobb med din blogg!Hoppas solen skiner hos dig med för det gör den här!!!Kram & trevlig tisdag!

  8. Peter & Sienneis: Åhh så ni är fina, Tusen tack för era fina ord. Kramar till er båda!Ps: Japp, vi ser solen även i Gävle idag :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *