[Mugg & Lampa]

Nya ting hemma.Jag har länge tänkt blogga om två nya favoriter här hemma som inhandlats under våren från Cosas. Tanken var att jag skulle få till några fina bilder kring inläggen, men Annelis fina fotografier slår mina så jag lånar hennes idag istället :). Muggen Sven från K2 Keramik är vacker att se på och utsökt att dricka ur. Vi har två turkosa här hemma och de används flitigt varje dag. Allt från vatten till te smakar lite extra gott i dem. Tanken från början var att ha dem som tandborstmugg precis som på inspirationsbilden (Kika i bildspelet), men när jag packade upp dem så var de på tok för fina för att stå och balansera på den minimala hyllan där inne. Att de är Svenskt hantverk gör dem än mer speciella. En perfekt present till någon du tycker lite extra mycket om, En mugg med Sven på.Kaninlampan fick Astrid i present av Påskharen för att det inte skulle vara så mörkt i trappan på kvällar och nätter. Dottern älskar den och klappar om lilla Stampe som han kallas varje gång hon passerar honom. Mamman är också glad över att Stampe finns och lyser upp trappan mörka kvällar, en liten smula mörkrädd är även hon :).Nu är det dax för stadens torg igen, jakten på byxor till Astrid visade sig vara en svårare uppgift  än anat. Två nya [oplanerade] klänningar till mig var å andra sidan lätt som en plätt!Bild: Eget collage med bilder från cosas.se.

signature

14 comments

 1. Att ha det gott: Det var tråkigt, hoppas att det löser sig snart med FK. Absolut, det finns precis hur mycket fint som helst hos Cosas.

  Victoria: So it is :).

 2. Din dotter har väldigt GOD smak – de vita (och rosa) kaninlamporna tar slut på dritten sekunder… :)Just den där turkosa färgen är helt galet vacker!Fint!

 3. Hej Helena!Har just hittat till din blogg och njuter av din otroligt fina design tillsammans med alla snygga collage som så väl kompletterar de trevliga inläggen. Grattis till en superfin blogg!Kram Mimmi

 4. Dahlarna: De är jättefina muggarna, faktist till och med lite finare i verkligheten.. Här är allt bara fint, hoppas att det är det samma hos dig :).Elisabeth: Det har hon den lilla, lampan har hon (och mamman) önskat sig länge. Jag kan tänka mig att dessa illsöta kaniner säljs slut snabbt som blixten, man blir ju så glad av dem :).Turkost blir mer och mer min fäg känner jag, från att inte gillat så mycket har jag gått till att älska den denna vår.Mimmi: Tack så mycket för dina fina ord, jag blir nästan lite rörd. Varmt välkommen tillbaka :).Kram

 5. Jättesöta! Kaninlampan får nog bli en present till dottern snart, mest för att mamman vill ha den ;) Tack för en fin och inspirerande blogg, såpass att jag lagt till dig i min favvolänklista.Ha en trevlig helg!

 6. Skönt Hemma: Den fina lampan kan glädja både stora och små tjejer i massor, Jag lovar :). Så roligt, Tack så mycket! Det glädjer mig att att du inspireras. Även du har en inspirativ blogg, jag letar just nu som en galning efter passande glasstrutar för att göra sådana där cupcakemuffins i strutar med frosting som du tipsade om härom dagen. Måste provas :).Trevlig helg!

 7. Nämen?? Jag har helt missat att två Svenkoppar hamnade hos er, vad kul!Att Kaninlampan blev Astrids gissade jag däremot, för då packade jag själv. Hoppas att hon haft glädje av pennorna och att flera fina teckningar nu sitter på ert kylskkåp ;) Ha en skön helg!

 8. Anneli: Japp, det har du missat då ja. Två urfina svenkoppar/muggar finns numer här hemma. De är mina favoriter :). Astrid älskar både lampan och kritorna, hon skickade en teckning till dig straxt efter att vi fått paketet. Har du inte fått en teckning på en kanin med posten?en riktigt fin midsommarvecka ösnkar jag dig!

 9. Nä, gjorde hon? – Men gud så himla rart, så nedrans synd då att den inte kom fram. Jäkla posten! (till vilken adress skickade ni?)Kul att du gillar Sven, jag ska hälsa Mia, hon kommer att bli jätteglad! Önskar även dig och din familj en härlig Midsommar!

 10. Anneli: Så tråkigt att brevet inte kommit fram. Vi skickade det till Cosas showroom då det var adressen vi fick först när vi ringde Eniro när vi stod vid brevlådan. Med lite tur så plitade vi något litet fel där i all hast så det dyker upp hos dig så småning om.Hälsa Mia och tacka så mycket för alla hennes fina produkter, Vi kommer att köpa fler av dem :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *