Pingsthelg

Pingst & mors dagVilken vacker dag vi vaknade upp till imorse, solen sken in genom fönstret på nyvaken kind. Inget gnäll om ditt och datt utan glada hoppade vi i kläderna och gav oss iväg till skolan. Väl där möttes vi av världens bästa och sötaste Olsson. Det vill säga katten Olsson som varje dag vår, sommar och höst går till skolan för att gosa och leka med barnen när de anländer för dagen. Att han är världens bästa råder det ingen tvivel om bland barnen, ty den lilla katten finns där för dem alla och sprider oändligt med kärlek. Smart är han också, han börjar sitt segertåg över skolgården där de yngre barnen håller till för de går in tidigast sedan stannar han utanför de äldres byggnad. Är någon lite ledsen då stannar han lite längre hos den för att trösta. Han tränger sig aldrig på utan lägger sig lite vid sidan tills någon säger hans namn och bjuder in till kram eller klapp. Världens bästa som sagt.Nu stundar Pingsthelg med mors dag på söndag, sen får vi en extra ledig dag i form av studiedag på måndag. Jag och Astrid ska plantera blommor och göra riktigt fint på trallen och på söndag ska vi baka dessa mini smulmarängpajer. Vi går en fin helg till mötes på alla sätt, det känns i hela kroppen :).En riktigt fin helg önskar jag er alla!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

12 comments

  1. Kan livet vara så mycket bättre än just när solen skiner och värmer oss alla och man får en helg tillsammans med de bästa man har och kanske som ni tillochmed en lite längre helg… Njut helgen både av familj och solsken för de bådar gott om man lyssnar/tittar på väderleksrapporten.Kram

  2. Sänder här en liten solskenshälsning från blåsåsen,hoppas att ni får en riktigtfin o underbar helg hela familjen…..!Solen lyser på oss alla..:-)…Det är så underbart med det här vädret..!!Hälsa o krama prinsessan o Maken…!!!!

  3. En fråga angående smulmarängpajen. I receptet står det 100g hallonpure, men sen (punkt 6) så står inte det med utan det står att man ska vispa äggvita, socker och citronsaft (!)… hm? Hur gör du? Vilket tar man bort? Tips gärna.Trevlig helg!

  4. gå med här : http://www.gratis5.se/user/register/bamsenalle man sammlar poäng som na sne kan lösa in mot gratis presentkort. Man får presentkort genom att bara klicka på hemsidor genom att registrera sig gratis på andra sidor och genom attt bli medlem i gratis ny hetsbrev. Det koster INGETING att vara medlem och ALLLT man gör är gratis lös mer på sidan gå med via min länk och få 25 extra po

  5. Alla: Hoppas att ni alla haft en fin pingsthelg med sol och god mat. Pajen blev fiasko här hemma så vi gjorde om och gjorde rätt med en annan paj istället (se inlägg ovan). Katten Olsson är en riktig pärla han, må han glädja barn, fröknar och föräldrar i många år framöver :).Malin: Vi har ju “pratat” lite om dessa pajer redan, men nu höjer jag ett varnande finger. Gör något annat gott istället :).Hoppas barnen piggat på sig nu.Mange: Kram till baka till dig och fina T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *