Vi firar igen …

Grattis IngeborgUnder avdelningen firas den som firas bör så fortsätter vi idag med att fira Astrid Edit Ingeborgs namnsdag. Tanken var att vi skulle sitta ute i gassande sol och inviga den fina trädgårdsmöbeln, men tiden har varit knapp så jag har inte hunnit till Rusta än och med tanke på vädret idag så var det nog lika bra. Det blir ett litet annat paket idag istället och så får det bli bänk med parasoll till sommaren. Fika blir det efter skolan och till middag blir det pannkakor. Ingen vidare kosthållning idag med andra ord, men man har fördelen att få välja middag när det är namnsdag och pannkisar har varit spikat sedan länge. Amerikanska ska det vara, Astrid och Johan äter dem med sylt och grädde och jag med blåbärssirap. Mums!Grattis alla Ingeborg där ute, må ni få en finfin dag!Bild: Skärmdump från tinyprints.com med eget kludd.

signature

4 comments

  1. Åh vilka fina namn er dotter har!Själv har jag tre goa gossar; en Albin, en August och så en Edvin. Så små är de inte längre, de två äldsta är tonåringar…Tycker det är såå kul det här med namn. Men särskilt duktiga på att fira namnsdagar är vi inte. Men vi testar gärna alla fina recept du bjuder på. /Pernilla

  2. donna blogg: Tack så mycket, det är släktnamn hela vägen :). Vi är firare ut i fingerspetsarna i min släkt, vi firar allt vi bara kan. Just för att det är så trevligt att göra det lite mer speciellt en helt vanlig vardag.Gillar ni pannkakor i din familj så bara måste ni testa Nigellas med blåbärssirap, de är gudomligt gott :).

  3. Vi tänkte faktiskt döpa Greta till Ingeborg efter K:s farmor som hette det. Men sen blev det inte så…istället blev det en Greta Majken Esther…

  4. Victoria: Här var det två Ingeborg i släkten, en farmor och en mormor. Vi har en kusin som heter Gerda och en som heter Esther, hade vi inte haft det så tror jag att Astrid skulle ha döpts till Esther :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *