Det ska vi fira!

Bloggen fyller 3 år :).Inte klokt, ett år till av blogglycka har passerat. Då för tre år sedan studerade jag på högskolan och Astrid var tre år, mitt upp i en trotsperiod precis som nu om jag inte minns helt fel :). Idag frilansar jag och Astrid har börjat skolan. Mycket har förändrats under dessa år, men mycket är även det samma. Inställningen till att blogga till exempel, inspirationen kommer och går ibland men jag längtar alltid tillbaka efter en helg med stängd dator. Det är fortfarande en sann ynnest att få blogga och bli läst av Er fina läsare där ute. Stort Tack för alla glada tillrop och glädje som ni ger. Så idag ska vi fira De som firas bör, det vill säga Er!Tävla om vårens sötaste böcker!En av mina passioner är som bekant kok & bakböcker och har vid det här laget en gedigen samling här hemma. Jag drömmer mig bort och planerar framtida storverk när jag bläddrar mig fram sida för sida. Sann avkoppling a´la Helena. Så med tanke på det är jag jätteglad att kunna presentera året tävling som blir vårens, kanske till och med årets finaste bakböcker. Efterlängtade efterrätter samt Sommarens söta.Efterlängtade efterrätter är skriven av Charlotta Malhotra som även står bakom favoriten Mat för stora och små. Hon uppmuntrar till att Ta tillvara på det söta i livet med den nya boken, jag kan inte annat än hålla med!Sommarens söta* är skriven av systrarna Monica och Lisa Eisenman och detta blir deras fjärde bok. I nya boken bjuds vi på söta recept för soliga dagar på stranden eller i bersån och för regniga dagar inomhus. Lovely!Charlotta har signerat 2 ex av sin nya bok till utlottning, lika så har Monica och Lisa så med andra ord blir det två signerade bokpaket att tävla om. Att vara med och tävla om böckerna är lika enkelt i år som förra året, skriv en rad till mig på mejlen: helena@enmammasdag.com så drar jag två lyckliga vinnare på min födelsedag den 9 maj. Varmt lycka till :).En riktigt fin valborg önskar jag er alla!Kram Helena* En sneakpeak finns här!Bild: Eget collage med bokomslag från bonnierfakta.se samt donna från istock.com

signature

20 comments

  1. Grattis!

    Vilken lycka att få vinna dessa fina böcker jag håller tummarna och önskar dig lycka till med fortsatt bloggande.

  2. Grattis på 3 års dagen, jag läser din och Veronikas blogg så ofta jag hinner.Snart ska Lunds studentsångares sköna majsång upplevas live!/catarina

  3. Grattis till 3-års dagen! En fin blogg har du! Har nyligen hittat till dig, efter att ha följt din kollega Weronica ett bra tag nu. Tycker om vad du visar och njuter av dina fina collage!Lisa

  4. Är du nyfiken på Allt i Hemmets nya tidning 101 nya idéer? Jag har 25 förhandsex… Först till kvarn! Mejla namn & adress din inrednings-bloggadress till mig – senast onsdag 6 maj! Bästa hälsningar Monika, redchef, monika.stalberg@aih.bonnier.se

  5. Hurra och grattis om än i efterskott! Och jag måste smyga in ett tack även här, ett riktigt TACK är på väg, men TACK söta, rara, gulliga ni för de fina presenterna som Fredrica fick. Jag blev tårögd. Så underbara. KRAM, kram, KRAAAAAAAM!

  6. Hej! Så otroligt fina böcker. Jag upptäckte den ena utav dem av en bloggerska som rekomenderade den. Jag blev förtjust direkt. Vill ha! :) Så jag vill ju gärna vara med och tävla om dessa underbara böcker. Mailar också! Och länkar från min blogg. Mvh Josefin

  7. Kikar in här första gången! Vilken otroligt härlig blogg med massa inspiration.Hit åtekommer jag gärna!Välkommen att kika in hos mig!

  8. Hej Helena!Jag har försökt att maila dig som man skulle om man ville vara med i tävlingen men min e-postserver krånglar, så skriver jag här istället. Jag vill så jättegärna vara med i utlottningen av bokpaketen och har länkat till din sida med tävlingsbilden direkt från min blogg. Mycket också så att jag ska bli påmind om att titta förbi här en annan dag och läsa och kika runt mer på din fina sida.Hoppas det går bra att jag är med i din tävling, även om du inte fick mailet. Vad gör man? Tja,det är en chansning detta.Nu önskar jag dig en underbar och härlig födelsedag och ett stort GRATTIS!!Stor kram från Karin WKarin Wennerhultwww.livsluft.zoomin.sewww.livsluft@zoomin.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *