Fönsterfilm

FönsterfilmVi har fönsterfilmen med pelargoner från Strössel här hemma i köket. Den är inte bara vacker att se på utan den är rackans praktisk också. Den stänger ute den starkaste solen och skonar blommorna samt att den fungerar som insynsskydd. Nu har det kommit några fina nyheter, jag hittade dessa två hos Inreda.com och de kommer att finnas i till hands för shopping i mitten på maj. Förutom att det finns några nya motiv kan man också numer välja mellan två storlekar. Jag gillar mycket!Stort Tack för alla fina kommentarer och mejl ang att bloggen firar 3 -år, det värmer varmt i mitt hjärta idag trots det kyliga vädret ute. Ni är så fina allihop :).Bild: Eget collage med bilder från inreda.com.

signature

11 comments

 1. Fina Helena!!Grattis till dina framgångar under årens lopp. Det är alltid en fröjd att kika in till dig. Det är så kul att få följa dig ocg få inspiration. Du Gör det ännu mer speciellt när du delar med dig av ditt eget hem och din familjs upptåg…det är sååå kul att få läsa om den lilla(stora) Astrid. Många kramar

 2. Ljuvlig hemma: Visst var de fina, kul med lite variation i fönstren :).

  Caroline: Tusen tack för din fina kommentar, den värmer fint idag.

  Kramar

  Purple Area: Ett mycket bra exempel till på vad man kan göra med dessa, sätta lite flärd på skräpet :).

 3. De är smarta de där. Vi har fönsterfilmen på bilden till vänster på fönstret på vår ytterdörr. Innan kunde man se rakt in i lägenheten när man kom och hälsade på, och jag vill gärna kunna ta mig en titt i spegeln eller kanske till och med byta från morgonrock till något mer påklätt ifall jag får oväntat besök…

 4. ..som ett brev på posten var ditt inlägg och jag tackar det ödmjukaste för nu vet jag vad jag vill ha och vart jag kan finna det. Tack för tipset och all inspiration det är alltid med myskänsla som infinner sig när jag kikar förbi hos dig.

 5. Helena: Hehe, mmm jag känner igen det där. Vi hade pelargonfilmen i hallen tidigare men två nyfikna katter som ville se ut drog ner den dagligen. Urbra med lite skydd är det i hallen, jag får se över det igen tro jag. Tack för påminnelsen :).Ampa: Lycka, härligt när poletten faller ner :).Tack söta Ampa för de varma orden.

 6. Hej! Ett måste är underbara fönsterfilmerna LInjer och Vass från formgivaren Maria Liv, som inns hos Village och DesingTorget. Hon kommer ut med ett nytt mönster nu också som heter Ester, jag har köpt både Vass och Linjer från Village förut, kolla in på http://www.marialiv.se Måste ha! Eller hur!

 7. A wonderful article…. In my life, I have never seen a man be so selfless in helping others around him to get along and get working. I feel good that there are people like you too. Thanks for this great weblog of yours. Its surely going to get me to go to higher places!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *