Baddräkt – Check!

Baddräkt från H&MDet finns mycket som jag älskar med sommaren, det varma vädret, jordgubbar, sallad, friheten mm. Sen har vi det moment som jag inte gillar fullt lika mycket, att bära badkläder. Även om jag tycker att jag är relativt ok med kläder på, helt nöjd lär man ju aldrig bli men med ålder och insikt så är det i alla fall ok. Att klä av sig och gå omkring i baddräkt eller bikini på en strand, det känns dock inte helt ok. Men vad gör man, det blir varmt och man har ett badlejon till dotter så det må ske :). Inför sommaren så gick jag nyligen igenom garderoben i jakt på badkläder och det klingade endast sorgliga melodier på den fornten så det var hög tid för lite nytt. Badräkten är nu fixad, en enkel svart från H&M som faktiskt trots det låga priset om 198 :- sitter som en smäck. Rekomenderas varmt med andra ord. Sedan var det då bikinin, där har jag inte slgit till än men funderar på en enkel svart som lyfter och puffar från Panos Emporio. Återkommer i frågan när jag hittat The One :).Idag strålar solen från en blå himmel över Gävle, mina fönster strålar dock inte det minsta så i eftermiddag blir det fönsterputs för hela slanten!Bild: Eget collage med baddräkt från H&M.com.

signature

14 comments

 1. Jättesnygg! Påminner om en snygg baddräkt jag hade för ett antal år sedan, som kommit bort längs med vägen, saknar den. Den här måste jag kolla upp!Lisa

 2. Vilket fynd, så långt som till badplanerna har jag inte kommit än hua! Kanonfin, schysst med enkel svart!Ha en fin eftermiddag i solen då=) Kram M

 3. Grattis till fin baddräkt! Jag har precis genomlidit samma dilemma. Jag shoppade på Twilfit i förra veckan, en randig kombo i sv/vit: en överdel, en underdel och en lång överdel, då var hela kitet fixat, både baddräkt och bikini!Jag har lejt ut fönsterputsen i år och ser fram emot den 10 maj!

 4. Pethra på Inredningsbloggen: Ja det är så man drar sig inför dessa inköp, men sommaren bjuder förhoppningsvis på massor av sol och Ja, då blir det bad :).

  Trappan ja, jösses så fin den är!

  Mia: Jag har sjutit upp det på tok för länge några år nu så allt vettigt har varit slut så i år tänkte jag vara ute i god tid :). Håller med dig, hua!

  Kram

  Lo: Man tackar :). Jag gratulerar givetvis tillbaka till ditt utmärkta och ack så praktiska inköp. Jag måste spana snarast på Twillfit efter liknande, ursmart ju!

  Låter som ljuv musik att leja ut fönsterputsen, när det blir villa för oss så följer jag även det exemplet :).

 5. Åh den där har jag kikat på. Bra att veta att den sitter bra. Då får man helt enkelt ta och klicka hem den…och slänga sin Yasuragi baddräkt dit pepparn växer…orkar inte se den mer:-)

 6. Victoria: Jag måste säga att jag blev glatt överaskad över passformen, vi är ju alla olika byggd men jag tror att den kan funka på de flesta. Jag hade noll koll på vad det var för baddräkt det där Yasuragi, så jag fick googla :). Vi har badrockar från Hasseludden, men även de används ack så sällan. Hoppas det blir ett lyckat klick hos H&M!

 7. Hej! Jag undrar om du skulle vara intresserad av att köpa handgjorda barnkläder? Kika in och säg vad du tycker =) //Paw

 8. Oj, vad jobbigt att tänka på badsäsongen! Jag hoppas vännen i magen har behagat komma ut tills vattnet är varmt nog att doppa tårna i (och att jag kommer i mina badkläder…).

 9. Paw: Kläderna är jättesöta, men dottern är lite för stor för dem. Varmt lycka till med affärerna!

  hallakulle bygger bo: Mmm, det känns en smula drygt ja ;). Men du har absolut den bästa accossearen för bad med liten bula, en bäbbe på armen, vi skulle alla vara så lyckliga :).

 10. This is a great post and makes me think of where I can fit in. I do a little bit of everything mentioned here and I guess I have to find my competitive advantage.

 11. I strictly recommend not to hold off until you earn enough amount of money to order different goods! You can just take the loan or just collateral loan and feel yourself comfortable

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *