Till Salu

Till SaluDenna vackra trappa har jag bloggat om tidigare då den var med i tidningen Tove. Trappan tillhör idag Camilla Läckberg och Martin Melin, men inte så länge till för nu är huset till salu. I helgen har det varit visningar och jag antar att det finns många som letar efter hus i Stockholmsområdet som är glada att räntan är låg just nu. Huset är otroligt vackert, jag skulle gärna flytta in på stört men lite problem med läget och ja, priset för den delen gör att jag får avstå. Men inspirationen är fri tack och lov och inspiration finns det mycket att hämta här. De idéer jag tar med mig för eget boende i framtiden är den pampiga bokhyllan i vardagsrummet och de vackra färgglada golven i barnens rum. En liten förhoppning för Camillas framtid är att hon hittar en skönare stol att sitta på när hon skriver sina böcker, den ser lite hård ut den hon har idag :).(Jag ser mycket fram emot Camillas nya bok Fyrvaktaren, tror den släpps till hösten när parets bäbis kommit och de hunnit flytta in i sitt nya hem.)Bild: Eget collage med bild från husmanhagberg.se.

signature

12 comments

  1. Väldigt läckert med de målade golven! Vacker hall! Men ja, skum arbetsplats. Hon måste väl ända har råd med en bättre stol än den osköna från Ikea? Lisa

  2. Lisa: Jag med, vill ha :). Det blir en riktig färgklick. Råd har hon säkert, hon tycker förmodligen om att sitta hårt men det ser en smula obekvämt ut må jag säga.

  3. Oj, vad är det här för trevlig blogg. Vad fina inläggsbilder du har… och vilken design… jag är avis.Hit kommer jag återkomma.Tack för inspirationen.//Maria

  4. Den trappan drömmer jag också om!!! Har sett den i tidningen Tove tidigare. Sååå fint med vit trappa & svarta steg. Ha en fortsatt bra dag!

  5. Åh vad fint. Jag flyttar in på direkten. Precis som du hoppas jag att Camilla inte bara föder en bebis snart utan en ny bok också…jag läääängtar.

  6. Det där huset suktade jag efter redan när det var Anna Björkman (från Family Living) som ägde det. Tyckte nästan mer om det då, tyckte det var personligare och med mer själ och hjärta. Superfint är det iallafall!

  7. Hejsan!Surfade runt lite ang GI och hamnade här :)Nu undrar jag bara om jag skulle kunna få låna din bild med den goda chokladtårtan?//Camilla

  8. mia dh: Mycket :). Det samma!Maria: Så roligt, varmt välkommen hit till mig :).Dahlarna: Jag har sparat nummret av Tove utifall vi skulle hitta en trappa i kommande hus (letar ju som bekant) som skulle kunna målas precis så här fin. En riktigt fin dag önskar jag även dig!Victoria: Jag med, jag med :). Boken längtar jag efter jättemycket, så många frågor. Hur ska det gå? Well, till hösten vet vi :).Pia: Jamen du det stämmer det ja. Hur kunde jag glömma att Anna B bott i det också, jag läste och skrattade så åt hennes huskrönikor när hon bodde och flyttade från det vackra huset. Vet att hon var inne på att måla golven vita också, men lät den vara som de var. Båda stilarna har sin charm :).Camilla: Absolut, visst får du det. Bilden är ju lite suddig men man ser ju lite av hur kakan ser ut i alla fall. Mycket god är den, om än en smula mäktig :).Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *