Inte riktigt jag … Men önskas likväl :).

Inte riktigt jag … Men önskas likväl :).Det är väl bara att erkänna, jag är rätt så trist när det kommer till kläder och accessoarer. Jag väljer samma plagg med en smula föränding om och om igen. Jag gillar randiga tröjor till jeans, knytblus med en kofta över och så kjolar och klänningar i massor. På fötterna har jag ballerinas eller Mary Janes när vädert tillåter annars blir det stövlar eller Docs efter behov. Ibland blir jag trött på mig själv och kikar lite över kanten på lite annat, något mer skoj. Dessa kikar jag lite försiktigt på nu:1. Kultig t-shirt med Dallas-motiv, en mintgrön historia som piggar upp. 149 kr hos H&M.2. Lite flärd i håret är aldrig fel, turkosa fjärilar från H&M. 2-pack hårspännen för 39,50 kr.3. Denna illrosa färg beskrivs som en blanding mellan rosa och syrén. Skulle jag inte vara djärv nog att prova eller om jag skulle tröttna skulle nog Astrid bara tacka och ta emot. 98 kr hos Eleven.4. Ok, Rom byggdes inte på en dag Det är ett par ballerinas med här också :). Dessa av märket Vagabond, 499 kr hos Nilson.5. Denna jacka påminner mycket om en Hollies jacka jag hade en gång i tiden. Jag har en benägenhet att snabbt bli förtjust i skinnjackor för att sedan tröttna tvärt, så priset på denna fuskvariant passar mig perfekt. 599 kr kostar denna hos Kappahl.6. Ytterligare ett minne från förr. Mina armar var alltid fyllda med ringar i olika färger i tonåren, nu har jag på sin höjd en klocka på mig. Dessa armband var somriga och fina, finns hos Topshop för ca 175 kr för dem alla.Idag skiner solen över Gävle, så nu är det bara att sätta på sig riktiga skor och ge sig ut ett varv i spåret innan jag fortsätter min dag. Härligt!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

8 comments

  1. Oh, jag m å s t e ha en sådan t-shirt! Jag har ett Dallaspussel som är helt suveränt :)http://monstermonstret.blogspot.com/2008/04/ttitalet-ttitalet.htmlSom vanligt ett fint collage.Ha en fin dag!

  2. Malin: Visst är den rolig, Dallaspussel går inte av för hackor det heller. Kult :).Tack så mycket!En riktigt fin dag önskar jag även dig!

  3. Sådär är jag också. Varje vår ställer jag till exempel in mig på att shoppa massa färglada somriga kläder, och så kommer jag hem med ett gäng marinblå blusar (och så några svarta linnen för säkerhets skull…). Är rätt sugen på en sådan där skinnjacka, men jag tror inte riktigt att jag skulle känna mig hemma i en sådan. Men en sån där fuskvariant kanske man kunde kosta på sig att prova…

  4. eastcoastmom: Hoppas hoppas att H&M har den i USA också, tror att chanserna är goda för det :).Victoria: Jamen visst, vi kör dem alla :).Helena: Jamen tänk så man funkar, man har ambitionen men någonstans så faller man tillbaka i det man vet funkar. jag har beställt en Dallas t-shirt så lite anorlunda blir det i alla fall denna vår :).Jag ska prova fusk-skinnjackan också, är den ok så kallar vi det födelsedagspresent. Jag är lockad då den ser snygg ut i snittet, i alla fall på bild.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *