Du dukar bordet – Årets kock lagar middagen!

Jag har fått äran att vara en av ambasadörerna för Duni Top Table Award som är en  tävling som går ut på att göra en så snygg dukning som möjligt. Högsta priset är en middag för dig och dina vänner där årets kock kommer hem och lagar middagen. Det hela är mycket enkelt, tävlingen pågår mellan den 15 april och den 1 juni. Så när du under denna period gjort en riktigt fin dukning, fram med kameran och var med och tävla :).  Mer info om tävlingen hittar du här. Tävlar gör du här. Och mitt bidrag hittar ni här :).Mitt bidragJag valde att duka upp lite Afternoon tea här hemma i eftermiddag. Då vårat kök är så litet så blev det lagom för fyra personer. De rosiga kopparna och tekannan kommer från Indiska. De små söta vaserna är efter min farmor, de små ljustakarna i form av stjärnor lika så. Assietterna i rosa kommer från Rice och det stora fatet med bakelselser från Duka. Gräddsnipan och sockerskålen är lånad från mamma och de söta skålarna fyllda med grädde och sylt kommer även de från Indiska. Linneservetter från Lexington. Servettringarna i fom av fjärilar … Japp, indiska igen ;).En riktigt fin och solig helg önskar jag er alla!Styling & fotografi: Helena – En mammas dag

signature

19 comments

  1. Vilken härlig dukning, fina servettringar, var har du införskaffat dem? Rolig tävling, man kanske skule vara med=) Kram M

  2. Hej!Snubblar in så här på kvällskvisten, då det blev en stund över till surf.En sådan läcker dukning.Indiska har då mycket snyggt. Hemma hos oss är det vaxduken som gäller. Mest praktiskt så ;-)Är det du som gjort illustrationerna?Gillar dem./Cattis

  3. Åh va underbart fin dukning och vilken härlig blogg du har! Tittar ofta runt på Veronikas blogg men har helt missat din! Du gör så fina collage och illistrationer – man blir verkligen inspirerad!Kram kram

  4. dom där Indiska-kopparna hade kunnat passera i vilken English afternoon tea-salong som helst! oj så fina!nu ska jag kolla din dukning. håller tummarna såklart!

  5. MIRI: Tack snälla du för dina fina ord och rösten :).Pauline: Så roligt att du tyckte om det :).Linruz: varmt välkommen över på en kopp :).Kram KramMia: Servettringarna är från Indiska och finns i sortimentet nu. Klart du ska vara med, Heja :).Ellas Inspiration: Tack så mycket. Jag ser fram emot din dukning, den kommer att bli kanon då du är så duktig. Heja dig med :).KramVictoria: Så snällt, Tack :).Nilla: Tack så mycket, får det lov att vara en kopp? ;).Cattis: Och här hemma går vi ett steg längre till vardags, vi har ingen duk alls. Men vid lite festligare tillfällen får man lyxa till dem med duk :). Illisarna är gjorda av duktiga Isabelle Norman( http://www.isa.nu.).Cecilia Tack :).Victoria: Så roligt att du hittade hit till mig också, Varmt välkommen. Stort tack för dina fina ord :).ullisar: De är mina absoluta favoriter just nu, illsöta och lagom stora. Tack för tumme ;).Villa Humlebo: Så söt du är, Tack så mycket :). Kopparna finns hos Indiska.Frida: Kul, Tack :)

  6. alice: Tackar så mycket. Jag önskar att jag kunde bjuda in alla er fina läsare på Afternoon Tea någon gång :).

  7. A wonderful article…. In my life, I have never seen a man be so selfless in helping others around him to get along and get working. I feel good that there are people like you too. Thanks for this great weblog of yours. Its surely going to get me to go to higher places!

  8. \r\nGood post! I plan to move into this stuff after I?m done with school, as most of it is time consuming. It?s a great post to reference back to. My blog needs more time to gain in popularity anyway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *