Love

Säg det med en frukostSäg I LOVE YOU men en fin frukost eller nybakta cupcakes på Alla hjärtans dag. Martha Stewart har laddat upp med gamla godingar i massor inför den 14 februari, bläddra och njut :).Det kan vara lite trixigt med de amerikanska recepten, främst eftersom vi i sverige inte har tillgång till alla ingredienser. Så gå halva vägen, baka något liknande efter ett svenskt recept och styla bakverket a `la Martha S.Bild: Eget collage med bilder från marthastewart.com

signature

9 comments

  1. Ja vägen till mannens hjärta går ju genom magen, eller …..Slog för säkerhets skull till på ett jätte fint vitt ord från Mia Muuri, självklart vart det ordet Love! Har sett Mias verk tidigare så när de kom in på en av mina favoritbutiker likasom.com så slog jag till. Hoppas min andra hälft blir lika glad som jag.Love Elin

  2. Jisses är det dags för Valentin nu igen, nästa helg va?Ja varför inte satsa på lite bak tillsammans med barnen, jag köper inte en massa krimskrams som säljs i affärerna nu.Muffins med hjärta blir väl perfekt! Frågan är bara var man hittar sådana där fina hjärtan, fast vanligt strössel går nog också bra!/M

  3. Alla: Ja, Martha hon kan hon :). Visst är det så att vägen till mannens hjärta går via magen men även kvinnans, icke att förglömma inte! Här hoppat vi också tingen från butikerna och kör på de smarriga istället. Förhoppningsvis så bakar vi tillsammans, men det åter står att se. Astrid och jag tar i alla fall på oss förkläderna och geggar loss :).Minks: Japp, nästa lördag är det dax. Var du hittar hjärtan återkommer jag till ikväll :).bjorn: Ok?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *