Soft

Indomin LäppbalsamIdomin i sig är ju inte någon nyhet, speciellt inte om man en gång haft småbarn hemma. Deras läppbalsam är inte heller någon nyhete, men väl en nyhet hemma hos oss. Denna årstid blir både jag och dottern torra som bara den, både på läpparna men även på ögonlocken av någon anledning. Vi har under årens lopp provat flera olika krämer i olika prisklasser utan någon större framgång. Så denna Idomintub var på vinst och förlust minst sagt, Men si den fungerar utmärkt till oss båda. Vi är glada som laxar över detta, men krämen har två nackdelar som man bör känna till om man vill testa. Den luktar precis så som Idomin gör, dvs kopplingen till bäbis är omedelbar. Dessutom så är den vit och blir så även på läpparna. Visst funkar ok om det är soligt ute och man åker slalom i Österrike, på Ica Maxi en lördag eftermiddag … Nja! Men om man använder den på hemmaplan så är den överlägsen, den är dryg som attan och mjuk blir man alla gånger. Så jag säger som Astrid:- Nu släpper vi pussarna fria igen :).Läppbalsamet köpes bland annat på Apoteket och kostar ca 25 kr.Bild: Eget collage med pressbild från Cederroth.

signature

7 comments

  1. Linruz: Visst är det lite av en mirakelsalva denna Idomin, jag ösnkar bara att de kunde uppdatera den med lite annan doft och att den var lite mindre vitt. Annars inga klagomål :).

  2. Jag har litet eksem som kommer just under vinterhalvåret. Jag blir torr lite överallt, även på ögonlocken. Jag använder Mildison. Super! Den ska dock egentligen inte användas kring ögonen, men det gör jag ändå.. Ett litet tips bara! :) Förresten, gillar din blogg, läser ofta men kommenterar dessvärre inte lika ofta… Ha det bra!

  3. Sandra: Tack så mycket för tipset, den må vi testa också :).Så roligt att du läser bloggen och att du nu lämnade en komentar, man tackar för den med :).

  4. Idépappan: Jamen visst är den, jag trodde att de poppat upp den iår men den har tydligen sett lika ut alla år. I år blev den trendig, skam den som ger sig :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *