Mina 10

Mina 10 vårfavoriterUte kvittar fåglarna och solen dyker då och då fram bakom molnen, om man inte tittar ut över snölandskapet utanför utan blundar och tar ett djupt andetag. Ja då kunde det lika gärna varit april idag. Härligt att vi går mot ljusare tider! Här följer som utlovat mina 10 vår-favoriter just nu:1. Samma fina ränder som innan men i nya våriga färger, Must have från GreenGate.2. Inför den 14 februari, har Pilgrim designat ett speciellt Valentin smycket som kan användas både som halsband och armband. 349 kr kostar smycket som finns i både guld och silver.3. Pink Bubbly, nyhet hos favoriten Philosophy. Helt rätt både till färg och doft denna vår.4. Sötaste klänningen i vår kommer från Indiska, den släpps i butik v. 6 och kommer att kosta 249 kr.5. Illsöt väska från Rice, ljusgul med korsstygn. Vill ha! (Finns även i grönt).6. Söt som socker är skålen för sötsaker från Indiska. 159 kr kostar den och finns i butik nu.7. En Hello Kitty ring som håller för vanligt bus har stått på Astrids önskelista länge, nu finns det en hos ASOS.8. Ljuvliga tekoppar i 12 färger är en av nyheterna denna vår hos JellyBean . 269 kr för 1 kopp med fat.9. Kalaskakor i snygg förpackning från Lagerhaus. Kakorna kostar 59 kr och finns i butik från februari.10. Denna hushållspappershållare ska inhandlas så snart jag hittar den. Den kommer från House Doctor och bör dyka upp inom några veckor. Love!Det var de 10 första det, fortsättning följer under våren :).Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

16 comments

  1. Hå, låter underbart. Tänk om det ändå kunde vara lite vårigt solväder här med och inte bara slask och grått. Kalaskakorna får jag nog kika närmare på.

  2. Anne: Ja det har sannerligen varit en fin dag, i alla fall fram till kl 15 typ då började man känna igen mörkret igen. Men som tur är går vi mot ljusare tider varje dag nu :).Kalaskakorna kom med en mycket stilig förpacking må jag säga, gillar mycket!

  3. Lovelylovely.Är sugen på att prova Philosophy produkterna men var hittar jag dom?Härligt collage med massor av inspiration, som alltid.

  4. Tack för ett härligt collage! Greengate, Philosophy och Rice mmmmmums för mig. Mina flickor paxar dock på ringen!

  5. Halloj Helenafräscha tips som alltid. Ser att du visar mkt i lila nyanser – vilken tur! Då är min trendspaning från Formex inte helt galen då…Kram från Kickipå Thyrasgård

  6. Karin: Jag köper Philosophys produker på Cow i Stockholm eller hos HQHair i England. De har båda webshoppar att tillgå om man inte kan shoppa på plats. Jag har beställt flera gånger från båda och det har gått jättebra.Lycka till!Tove Griffin: Min & Weronicas blogg är i grunden vanliga Word Press mallar som min man hjälpt oss att designa. De finns dock en hel del som ser ut som våra att finna i deras galleri. Tack så mycket, det var roligt att du tyckte om den :).Lo: Tack så mycket, roligt att du tyckte om det. Haha, ja du det är samma uppdelning här hemma med :). Jag funderar dock på om den söta ringen finns för riktigt små fingrar, måste undersöka det!Julia: Jag tor tyvärr inte att de skickar produkter utanför Usa så jag har inte provat det. Men hos Cow & HQHair så skickar de och det finns ganska många produkter att välja mellan så spana lite hos dem.Lycka till!Hej kicki!Så roligt att höra från dig! Absolut, jag är helt säker på att du är helt rätt ute precis som vanligt :).KramNettan: Absolut, det kommer att bli en mycket fin vår när det kommer till prylar och kläder :). Vi kan väl höras till veckan och se hur det ser ut? En fika låter mycket trevligt!KramTesstamente: Men visst vill man, gärna vår snabbt nu så vi kan njuta extra länge av värme och sol i år :).Dillan: Ja den är ack så ljuvlig, den ska absolut inhandlas så snart den dyker upp i butik!

  7. Åsa: Redan? Oj, vecka 6 står det att den ska komma i pressinfon … Det är nog bäst att ta sig en tur till stadens Indiska imorgon då :).Tack för tipset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *