Festfin

FestfinOm man har tur så väntar festliga tider i december. Advent, Lucia, julafton och nyår inbjuder alla till fest liten som stor. Oftast brukar jag leta efter några plagg som kan hotta upp något som redan hänger i garderoben inför dessa tillfällen. Så även i år. En kompis till mig har köpt en rosa dröm som jag nu provat, den sitter fint och man känner sig riktigt glammig i den. Jag är dock inte lika djärv som C utan jag satsar på att hitta en svart istället. Jag får sedan göra den lite mer festlig med cardigans, strumbyxor, skärp och skor som redan finns i garderoben. För 349 kr så är klänningen ett riktigt kap, skynda fynda :).Bild: Eget collage med klänningar från hm.com

signature

10 comments

  1. Åh, tack för tipset! Jag har precis klickat hem en från hemsidan. Passar min budget perfekt. Gillar modellen på klänningen. Ha en bra dag!

  2. Funderar åxå på att klicka hem en, de var verkligen jättefina :) Vet du om de är normala i storlekarna eller om man måste gå upp en storlek eller så ?

  3. Sandra: Precis, både modellen och budgeten är fab när det kommer till denna klänning. Hoppas den passar fint :).Hanna: Jag tror att den är rätt normal i storleken, möjligen att den är lite mer förlåtande över rumpan och så lite tajtare över bysten. Summa sumaru, har man en stor byst kanske man fundera på att gå upp en storlek från sin normala annars inte. Lycka till :).

  4. Hej!Läckra klänningar- som karameller…Följer intresserat din filmjölks historia!Och pajen….den måste jag prova vid lämpligt tillfälle!Kram och tack för din härliga inspiration!Tulipa

  5. Oj oj oj. Det blir till att kika in på Hennes i morogn känner jag. Blev väldigt förtjust i det här snittet. Knallrosa eller den lilla svarta. Bra pris för en glammig klänning :-) Tack för tips!!! //Kram Märit

  6. JUL ÖPPET HUS Ta med dina vänner på information och visning av hudvårdsprodukter. Vi bjuder på fika. Vid beställning får du en JULKLAPP!! Söndagen den 23/11 klockan 17.00 – 19.00 (Lokalen Norrskensgatan 20, radhusen, Andersberg) Välkommen önskar Ann

  7. Tulipa: Ja visst är de prcis som läckra karameller :). Jag tror att vi börjar närma oss en kruka nu, löjligt vilken tid det ska ta men blir det fint så är det värt det. Pajen, den måste du bara prova. Jag drömmer om den fortfarande, mumma :).Jellon: Mycket bra pris där ja, hoppas du hittar en i butiken idag :).KramAnn: Tack så mycket för inbjudan.Pethra på inredningsbloggen: Jag håller med dig, den rosa är snäppet finare än de andra. Frågan är bara om jag kommer att ha lika mycket användning för den som den svarta. Men med så fint pris så kanske man kan ha två, en elegant & en karamell :).Koselig: Den är very Carrie denna :). Den lila är superfin, vill ha dem alla ;).Susanne: Så den är :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *