It works :)

Maison Belle, stainless steel sprayNär vi flyttade hit för ca 5 år sedan så var köket nedgånget, kyl och frys hade vit (så gott som) front men så fort man öppnade det så var det brunt för hela slanten. Diskmaskinen fungerade varannan gång och spisen hade endast 1 fungerande platta. Vi bytte ut de slitna vita och valde rostfritt. Sen drog det igång någon form av hitta-produkten-som-gör-mitt-kök-fint-cirkus, dvs inte behöver se fläckigt ut. Vi har provat allt från krämer till pulver, lytt goda råd från både vänner och Martha S. Men nada har fungerat. Jag hade gett upp, jag och fläckarna hade slutit fred. Men så i förra veckan fick jag syn på denna sprayflaska hos Cosas och tänkte att ok, vi testar en spray till då. Den innehåller endast naturliga ingredienser och är tillverkad av Isabella Smith vars Masion Belle-produkter funkat fint tidigare. Så igår hämtade vi ut paketet och idag har jag provat den, hela köket glänser och doftar ljuvligt. Spraya och torka av, det är allt. Köket är som nytt igen för bara 99 kr, Lycka!Bild: Eget collage med bild från cosas.se.

signature

8 comments

  1. Ingela: Det är helt otroligt vilken skillnad det blev, poff så var problemet löst. Jag ler stort varje gång jag går in i köket idag :).

  2. Men är den bara till stål ?? jag har svarta marmorbänkar, och körsbärsträ på skåpen…törs man gå lös med den där tro…eller ska man välja nåt annat av henne då kanske. Är nyfiken på hennes produkter iom att jag sett dig berömma henne förut.

  3. Oj vad bra! Klickade hem en sådan tidgare i veckan då jag håller på att bli tokig på fläckarna på vår fläkt… Nu är det bara att hoppas på att den kommer innan helgen för ett fläckfritt köks till morgondagens middagsgäster!

  4. alice: Just denna är nog avsedd bara för stainless stell, men det finns ju massor av andra att prova. Jag har varit mycket nöjd med alla av hennes produkter jag provat, att de även är miljövänliga ger det lilla extra.

    Jag hoppas att du går en fin tid till mötes nu och att det jobbiga till stor del ligger bakom er.

    Kram

    Linda: Håller tummarna att den hinner komma för då kommer erat kök att glittra ikapp med gästerna :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *