Mocka Boots

Från WERAHärom dagen så provade jag dessa mocka boots från WERA på Åhléns. De är så fina och finns i tre olika färger, brun, beige & bordeaux. De sitter som en smäck och klacken är lite högre än på mina andra som jag har i skinn. Priset är också helt ok med sina 995 kr, så jag har ingen aning om varför jag inte slog till och köpte dem på en gång. Dessa skor har nämligen jagat mig sedan dess, nästan varje dag har jag sagt till mig själv: – Jamen det var ju synd, idag hade WERA bootesen passat perfekt! Så för att inte bli galen så ska jag åka förbi varuhuset igen imorgon i hopp om att min storlek fortfarande finns kvar, Jag tror nämligen att vi kan bli ett riktigt radar par Wera & jag. Du och jag WERA. Du och jag Helena :).Bild: Eget collage med pressbild från Åhlens.

signature

8 comments

  1. Älskar mocka, riktigt snyggt. Vill oxå säga att jag gillar din sida…=) Älskar bilderna du har, undrar oxå hur du gör dem?? När där ramar runt och små hus mm. Vad använder du för program? /lis

  2. De där bootsen kommer du få mycket användning av. Verkligen snygga. Passar till allt. Go for it, girl!! :-) Ha det gott! // Kram Märit

  3. Lis-Jag och Inredning: Samma här, älskar mocka! Tack så mycket, så glad jag blir :). Jag gör collagen i Photoshop där jag oftast utgår från en bild som jag sedan lägger lite text på med hjälp av fonts (teckensnitt). Bara att testa sig fram, men se upp för det tar väldigt mycket tid då det är så roligt :).Linda: Ja, visst var det ett härligt mönster. Jag skulle kunna tänka mig ett liknade som gardin i köket :).Vera: Tusen tack, vi får se imorgon :).Jellon: I´m going for it :).Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *