My kind of Dinner

Basilika - och olivlaxDetta recept är ett typexempel på vad Johan & Astrid kallar för “mammamat” här hemma. Ingen av dem gillar oliver något vidare så jag har inte ens provat att bjuda dem på denna favorit. Jag älskar oliver nu, men jag var över 30 när jag insåg dess glans. Nu äter jag oliver ofta, kanske för att hinna äta ikapp de jag tidigare ratat :). Man gillar olika saker vilket är helt naturligt, personligen så avstår jag gärna korv och färdig pytt i panna vilket är två rätter som övriga familjen njuter av i fulla drag. Så ikväll blir det “mammamat” till mig och pytt till de övriga. Jag gör halva receptet, då räcker det till middag ikväll och till lunch imorgon. Fab!Här hittar ni hela receptet.Bon AppétitBild: Eget collage med bild från broschyren Guldkorn.

signature

13 comments

  1. Åh vad det låter gott! Tack för tipset! Våra flickor älskar oliver, så rätten borde passa de unga damerna som annars är ganska kräsna av sig…

  2. Korv avstår jag så gärna från. Hua jag kan inte förmå mig själv att äta det längre. Kan förstå om du föredrar annat. Jag väntar på sen middag, min man gör i skrivande stund plankstek och jag sitter mitt i väldoften i köket och kikar på bloggar. Väldigt angenämt. Kram!

  3. Oliver!!! MUMS….särskilt oliver med ansjovis. Låter helt weird, I know, men är fantastiskt gott. Ska nog gå och se om det inte finns några i kylen.Ciao

  4. Verkligen ett “måste-testa-recept” i min smak helt å hållet. Tack ännu en gång för matinspiration och all annan inspiration du ger med dina fina collage mm

  5. Alla: Härligt med så många olivälskare, får man tro dem här hemma så är jag ensam om denna passion. Nu har vi svart på vitt att så icke är fallet :).Ampa: Tack själv för att du läser och så ofta kommer med uppmuntrande tillrop :).Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *