Barnrum

House ToursJag har fått flera önskningar om inspiration till barnrum, men då de är så många och med helt olika önskemål så är det svårt att göra separata collage av dem. Därför så tipsar jag om min favorit Cookie igen. På deras sajt hittar man en sida som heter House Tours som är fylld med hem från världens alla hörn. Det är reportage som varit med i tidigare nummer av tidningen och även om det är just barnen som står i fokus här så finns det en hel del fina tips till resten av huset också om man inte har ett barnrum på G.Jag passar även på att slänga ut en fråga med detta inlägg. Jag håller på att se över mina tidningsprenumerationer, jag har för många som är lika och skulle vilja få lite ny inspiration i bevlådan.Därför undrar jag, vilka är Era favoriter? Vilka tidningar läser ni varje månad?Bild: Eget collage med bilder från cookiemag.com.

signature

14 comments

 1. Sköna Hem och Allt i Hemmet är stående inslag, sen hoppar jag på olika erbjudanden här och där när jag lockas av en fin present på köpet – samtidigt skriver jag upp i kalendern när det bör ha gått tre nummers tid, om jag vill säga upp prenumerationen. Jag gillar danska och norska “Bo Bedre” och även Residence, men ibland blir det för uppstylat för mig i den tidningen, så den räcker som lösnummer då och då.Det svåra är att skilja sig från tidningarna…. jag håller just på att riva ut inspiraitonsbilder ur meter-högen bredvid sängen.

 2. Ha ha, nu när alla underbara bloggar finns behövs knappt de glassiga magasinen, eller? För tillfället är det Sköna hem, Allt i hemmet, Drömhem och trädgård samt Femina som dimper ner i min brevlåda.

 3. Här läses oftast Elle mat & vin men även Laga Lätt får följa med hem ibland. När vi får besök från andra sidan Atlanten så läses även Martha Stewart Living (har tänkt såå länge att börja prenumerera på den, men det glöms liksom av)Vill helst läsa alla tidningar, men tiden räcker inte till…

 4. Jag prenumererar på MAMA och Family Living ToppHälsa, men helt ärligt hinner jag inte läsa dem, så jag kanske skulle säga upp prenumerationerna och köpa nåt lösnummer då och då istället…….//M

 5. Det köps/prenumereras på alldeles för många tidningar (enligt sambon och kanske en liten del av mig kan hålla med =)). Men det går inte att låta bli. Allt i hemmet, Hus och Hem, Sköna hem, Family living, Mama. Från inredningsmässan i helgen så följde Plaza och Elle interiör med mig hem. Favoriterna just nu är nog Family living och Hus och hem.

 6. Måste bara säga att “En mammas dag” är en av mina favoritbloggar!!! Jag o min familj har just flyttat till Dallas, Texas och här är det galet billigt att prenumerera på tidningar. Har lagt in beställningar på mååånga mat- & inredningstidningar, kostar för det mesta $1 per nummer när man prenumererar.

 7. Hus och Hem, eftersom man får så många bra och praktiska tips som behövs då man bor i hus. Annars är jag lite trött på att många svenska inredningstidningar är så lika. Det är 1. vita hus eller 2. tokdyra hus med exakt samma inredningsdetaljer (“designklassiker”) som gäller.

 8. Så många så många, lättare att nämna vilka jag inte läser men för att nämna ngr favoriter så Family Living, Mama, Lantliv, Recidence, Tara, Tove m.m m.m Kram Anna

 9. Elle Interiör, Sköna hem, Plaza Interiör, Hus & Hem, Bo Bedre. Och så Living Etc och andra om jag kommer in till stan. Vissa pren. jag på, vissa lånar jag av mamma el. på bilbioteket. Man kan aldrig få för många tidningar! ;-)

 10. Drömhem & Trädgård och lantliv gillar jag på inredningsfronten, sen gillar jag amerikanska InStyle och engelska Red för kändisar, reportage, mode och skönhet. Eftersom jag håller på och planerar bröllop så blir det mycket såna tidningar också, som Martha Stewart Weddings och InStyle Weddings, men det kanske inte är aktuellt för dig? :D

 11. Alla: Fab, Tusen tack nu har jag några nya att kika i innan jag bestämmer vilka det slutligen blir denna gång . Jag skulle gärna ha en prenumeration på alla tidningar, men det blir både dyrt och tidsslukande. Några få naggade goda får det bli :)Lo: Det är faktiskt sant, med alla bloggar minskar suget efter tidningar :).Monica: Jag kunde inte ha sagt det bättre själv, precis så anser jag att det är också ;).Miss Marie: Jag har tidigare läst MS & In S Wedding, men nu är jag gift så de dyrgriparna blir numer kvar på hyllan :).

 12. Well, to soon to say if it’s good, but at least it’s well designed.I mean I thought I would be blocked after adding some interests, but the site helps you to add more.Cheers

 13. \r\nA wonderful article?. this is just what I needed to read today. Thanks for describing the way you work and how you structure your writing projects. I?ll go read that article now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *