Helena svarar [Del 1]

Dagens outfitIdag har jag irrat runt som en galning, först en massa ärenden på stan och sedan har det städats här hemma. Till absolut ingen nytta skulle det visa sig då Astrid och hennes lilla polare rev den lilla radhuset på ca 5 min så snart jag var klar. Så kan det gå :).  Jag har även försökt att komma ikapp med att svara på mejl. Anna P undrade tex vad jag hade på mig idag? Jo, Anna det var som följer:Megastor ring från Topshop. Min favorit just nu, toppen som ser ut som en blus. Under blusen, alltid ett linne. Cardigan från H&M och kjol från Lindex. Lackväska från H&M och hårspännen från Asos. Nya stövlarna från Duoboots och så svarta strumpbyxor från Åhléns, det var dagens outfit det!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

11 comments

  1. Hej! Har du beställt från Duoboots? Jag funderar men har inte riktigt vågat, när man inte kan prova innan man beställer. Vad har du för erfarenhet av dem?

  2. Jättesnyggt och klart en cool “städoutfit”! Jag har spanat på kjolan på Lindex hemsida men är rädd att den är för kort. Hur är den i längden?

  3. Cecilia: Jag har hört både bra och dåligt om dem, men eftersom man fick skicka tillbaka dem om det var så att de inte satt bra så testade jag. Och jag har bara bra saker att säga, för mig satt de som en smäck. Ursköna och snygga, både jag och mina knubbiga vader bugar och bockar :).AnnaKarin: Så roligt att du gillade outfiten :). Jag klär mig efter humör, det har jag nog alltid gjort. Inte funderat så mycket på om det är vardag eller inte :).Sandra: Kjolen är ursöt, älskar den :).Lo: Kjolen är inte lång, ett gränsfall helt klart. Men om man har en kappa till när man är ute så man slipper oroa sig för att den ska blåsa till då funkar den fint :).Lindex har även en variant som är lite längre, även den urfin.Nilla. Tackar, och det samma önskar jag dig!Almon: :)

  4. Jättefint! Men har du verkligen foto på alla dina kläder. Jag menar, FINNS det bilder att hitta på allt ? Eller var det bara ren tur idag ?Bara nyfiken..

  5. Jellon: Blusen är urfin, skynda fynda :)KramRadhusfrun: Nix, jag har inte bilder på alla mina kläder. Dessa är köpta nu i höst och fanns tursamt nog kvar på bild på webben så att det kunde bli ett collage av det hela :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *