Klurigt

Lampor till hallenWell, jag ska BARA hitta en lampa, gardin och en matta. Sen är hallen klar. Visst var det så jag sa? Gardin, check. Matta, check. Taklampa, check. Så var det bara lampa till fönstret kvar då, det har dock visat sig att vara helt omöjligt då det finns så många fina. Jag blir som ett barn i en leksaksaffär, jag vill ha dem alla. Hallen har ett ganska litet långsmalt fönster så det måste vara en liten lampa, här är mina favoriter so far:1. Vintage lampa med från favoriten House Doctor.2. Ingen långsiktig lösning, men hösten och över jul håller denna snöflinga från Ikea. (Egentligen för utomhusbruk)3. Liten söt lampa med blommor, från House Doctor.4. Rosa för mysigt sken, från Rice.5. Rund som en boll är denna lampa gjord av snäckskal, från Elkedjan.6. Lampa i fattigmanssilver med metallkedja, från Lisbeth Dahl.7. En trio med pärlor och blommor, även denna från House Doctor.Så eftersom jag inte kan välja vänder jag mig nu till er, vilken lampa är Din favorit?Bild: Eget collage med produktbilder från ovan länkade företag.

signature

25 comments

  1. HÅller med……………..alla ärså fina MEN måste jag välja en favorit blir nog nr 1 – less is more ibland och eftersom det finns så MÅNGA fina detaljer i din hall (det du visat här på bloggen) redan känns 1:an känns som en stilren och långvarig myslampa i din vackra hall

  2. Får man säga två?! Favorit nummer ett är nummer 1 och favorit nummer två är nummer 7 – båda House Doctor! Äsch, får man säga tre stycken? Som nummer tre är ju nummer 3 min favorit!Jo, lite velig är man ju, men du hade ju hittat så fina lampor!!!

  3. Favoriten är helt klart nummer ett, stilren och snygg och jag tror att den håller i längden. De andra kan man nog tröttna på rätt fort.

  4. Jag gör en liten tre-i-topp =):Första plats: 7Andra plats: 5Tredje plats: 1Glöm inte meddela vilken du bestämmer dig för…. Varma hälsningarMalin M

  5. Jag tycker naturligtvis den här;)http://www.cosas.se/shop/art.asp?id=809&catid=100&func=&varuid=&page=7&cpage=2&q=&s=annars röstar jag nog också på ettan.

  6. Jösses! Vilka fina lampor! Som julgranskulor allihop (om Du förstår hur jag tänker…)! Superfina och söta!Det är verkligen en fördel med hösten och vintern… att man får börja tända lampor och ljus igen! :-)

  7. Jag förstår att du inte har lätt att bestämma dig, precis alla lampor var jättefina! Men till ett mindre, avlångt fönster skulle jag nog välja lampa 7. Tycker den är nätt och samtidigt dekorativ! Kram, Sofie

  8. Då väljer jag numero 1 och numero 7 från House Dr, men ettan är en klar favorit om jag får välja :-) Lycka till, kram Anna

  9. Alla: Ja, ni ser detta var inte helt lätt det inte :). Tack så mycket för alla svar, jag tror jag vet vilken det blir nu. Återkommer i ärendet när den sitter på plats i fönstret.Anneli: Den var jättefin den också, I like :).

  10. Jag röstar absolut på nummer 6. Skulle passa stilen i din hall, sås om jag sett den på någon bild tidigare i höst. Den raka stilen, materialet med fattigmanssivret skulle passa utomordentligt till tavlan med “jordklotshalvorna”, magnetlisten, och ja hela den inredningsstilen. Och kedjan var fantastiskt fin bara den. Så min röst lägger jag på numero 6. Lycka till med köpet. //Kramis Märit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *