Höstens finaste väska …

Höstens finaste väskaJag har spanat på denna väska i flera veckor nu på Rice:s sajt, den är så fin så fin och så snart jag hittar den så kommer det att bli höstens nyförvärv på väskfronten. Den kommer att passa lika fint till min filtkappan kalla dagar som till trenchen de finare, dessutom så går den helt i stil med höstens stora folklore trend. Bara ett problem med andra ord, att hitta väskan. Är det någon där ute som har koll på var man kan köpa den någonstans? Jag har hittat den i sortimentet hos några danska webshoppar, men min förhoppning är att den dyker upp även i de svenska vad det lider. Höstens favorit, helt klart!Bild: Eget collage med bild från Rice.dk

signature

13 comments

  1. Sussi: Ja, visst är den fin! Inte helt fel heller att man har fina minnen till dessa mormorsrutor sedan man var barn :).

  2. Wow. Mitt i prick till min nya höstjacka. Tror du att du kan berätta om du hittar något köpställe för denna vackra väska? Oj, vad glad jag skulle bli då.

  3. Anonitota: Eller hur, den är helt enkelt perfekt nu :).

    Johanna: Absolut, lyckas jag hitta ett inköpsställe här i sverige så hojtar jag till ;).

    Selene: Nix, det kan man inte ;).

    Saga Rosanna: Jag med, tänk så mycket fint man skulle kunna åstakomma då :).

  4. This is a great post and makes me think of where I can fit in. I do a little bit of everything mentioned here and I guess I have to find my competitive advantage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *