Favoriter året om

Julfavoriter 2008Det som är så sorgligt med julsaker är att de står framme under så begränsad tid. Visst man skulle säkerligen tröttna på att behöva byta ut julgranen 1 gång i månaden för att den barrar så förbenat trots att man gett den 1 sockerbit i veckan osv. Men en liten del av julen brukar alltid stanna kvar hos oss. Vissa saker kan jag inte skiljas ifrån och för att maken inte ska gå i taket så gäller det att sköta det hela snyggt och diskret. Dessa ovan till exempel, de kommer att bli julens nya här hemma i år. När de prytt sin plats i granen så kommer jag diskret att flytta dem vidare:1. Detta söta julägg kommer jag att byta band på och sätta som hänge i en nyckel tillhörande ett gammalt skåp som jag har i arbetsrummet.2. Även denna kommer att få ett nytt band och sedan med hjälp av en nål ska sättas på en gardin, jag tänker mig att den kommer att gnistra ljuvligt när solens strålar träffar den.3. Den sista som är årets stora favorit kommer att sitta som hänge på en vit rullgardin vars tidigare gått sönder. Inte till att dra ner den med kanske, den ger bara illusionen av att man så gör.Jul 365 dagar om året, och maken kommer inte ana det minsta :).Bild: Eget collage med produkter från ovan länkade företag.

signature

6 comments

  1. Haha… Man måste vara lite finurlig för att få sin vilja igenom ibland… :DMen vilka bra tips du kom med för att förlänga julpyntets tid utanför någon tråkig låda i väntan på nästa jul. :D Perfekt för mej som samlar på julgranskulor och gärna skulle vilja ha dem framme året om.

  2. GÅRDSROMANTIK: I lagom skala så är det urkul med jul året om :). Länkarna till företagen hittar du ocm du klickar på den röda texten. Dessa kommer från GreenGate och Indiska.KramEllas Inspiration. Jajamen :)KramMisen: :)Johanna: Precis, då det är mer en princip hos Johan än någonting annat att alla precis alla julsaker ska puts veck så snart julen är över då får man ta till lite tjuvknep :). Så du ser det finns plats för dina julgranskulor i förminskad skala all year long ;).Ljuvligt Hemma: :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *