Suck!

Men åhhh vad det regnar!Första dagen av regn kom som ett välkommet break efter många dagar med gassande hetta. Andra dagen gick den med. Men idag är det dag 3 av hällregn, och nu är det inte skoj längre. Sista veckan av sommarlovet ser ut att regna bort. Astrid trycker sin lilla näsa mot fönstret och tittar på poolen ca 100 gånger om dagen och säger:- Minns du mamma?Jodå, jag minns. Jag kommer även ihåg att det var mindre än en vecka sedan jag yttrade fraser som: Men folk måste ju vara galna som åker utomlands när den svenska sommaren är så härlig! Nu hörs jag ropa, Ta mig med! Bara att sluta sura och göra det bästa av situationen, det finns bra mycket mysigt man kan göra inomhus också. Det gäller bara att använda sin fantasi lite.Foto: Helena – En mammas dag

signature

6 comments

  1. Mmm…men vad göra när fantasin tryter…:-)O det är 2:a veckan på semestern….!!!

  2. Mange: Ja du, då får man helt sonika bara hålla ut denna vecka och Tacka högre makter för att man slipper måla om huset just Denna vecka ;)!Blir nog bättre till vecka 3 ska du se.Må så gott i regnet nu.

  3. SUPERFINT foto! Nu tar mitt sommarlov slut. På månad är det dax för jobb igen! En hel vecka med långa konferensdagar… Blir skojigare när eleverna kommer veckan därpå! Men HUR ska man kunna komma upp klockan 6??? Det är ju kämpigt de dagar man går upp klockan 8 nu!! ;-)Ha det så bra i regnet!

  4. dahlarna: Tack :)! Det är samma här, på måndag då smäller det. Astrid ska börja sin inskolning och jag ska jobba. Lider med dig, det blir en hård början det med konferenser hela veckan. Ja också var det där med väckarklockan också, iiiiiiii vill inte. Jag vill ha sommar & sol ett tag till :)!Ha det finemang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *