All New …

Nya IkeakatalogenNyheten spred sig via sms redan häromdagen och har sedan dess spridit sig som en löpeld på bloggarna också, Nya Ikeakatalogen finns att bläddra i på den Amerikanska sajten. Snacka om att jag fick frossa där på landet utan internet. Nu är jag dock lugn igen, jag har bläddrat och njutit i ca 1 timme och jag gillar! Den är mjukare och än mer inbjudande i år än förra året. Än mer inbjudande och en smula mer familjär. Om ni precis som jag missat den tidigare så finns den att beskåda här!Nå, vad tycker ni? Bu eller bä för Ikea 2009?Bild: Eget collage med bild från ikea.us.

signature

15 comments

  1. För lite nytt, tycker jag. Jag vill att det ska vara mycket nytt och många prissänkningar varje år. Det är ju det man går och väntar på. Blev lite besviken. Bara några nya tyger och en ny sängstomme, kändes det som. Inget stort och nytänkande i alla fall. Vill ha mer färg också, när det gäller inredningarna på de första sidorna då. Tycker att förra årets också var trist. Året innan det (2007) var den senaste roliga IKEA-katalogen. Tråkigt att man får vänta ett helt till år innan det KAN komma en till lika rolig… Fast att handla på IKEA kommer man ju inte kunna hålla sig ifrån, men själva mysandet med katalogen har förvunnit.

  2. Kan glädja dig med att ikea-katalogen kommer ut i de svenska hushållen om ett par veckor, förutsatt att du vill ha reklam..=)

  3. Linda: Jag kan hålla med dig om att det inte var så många nyheter med i katalogen, utan att de mest visades på nya sätt. Antagligen är det på grund av att de presenterar så mycket nytt på webben numer. Det kommer nya roliga ting året om till skilnad från förut då man bara hade katalogen att vända sig till. Vill man ha massor med färg, ja då skulle jag också varit besviken då nästan hela katalogen höll samma färgskala. Denna gång passade den färgskalan mig perfekt, jag hoppas att nästa år blir din :)!Shoppa i varuhuset lär jag göra oavsätt katalog, då jag alltid lyckas hitta gobitar i varje hörn :).Lotta: Hoppas att du såg något du tyckte om :)!KramMaria: Jo jag vet, och det är då den sanna lyckan infinner sig. Men tills dess är min nyfikenhet i shack :)!Absolut, jag tar emot min reklam glatt trots att jag gnäller om mängden. Vissa gånger är reklamen fab :).

  4. Yees, julafton i förskott. Har kikat och sett mycket fint. Me like. Men det är iallafall något annat när den ligger uppslagen på köksbordet och man kan njuta av en kaffe när man drömmer sig bort :-)

  5. Jessica: Håller med dig fast och fullt, när den ligger här hemma och väntar på mången timmar trevlig planering då är det FEST :)!

  6. Tack för tipset, gick genast in för att kolla. De flesta nyheterna har man ju sett om man läser inredningsblogggar samt är tokintresserad av inredning som jag men det är inte så väldigt mycket nytt:-( Men o andra sidan så är mycket av det nya riktigt fina saker. Jag gillar det. //Åsa

  7. Bättre än förra året, tycker jag! I ? IKEA! :)Ps: När jag var på semester såg jag Monika Ahlberg! :) Då blev jag glad!

  8. Pethra på Inredningsbloggen: Jag måste också ta och pallra mig dit snart för att kika på nyheterna. Tror dessutom att de är klara med ombyggnaderna i butiken i Valbo nu äntligen :)! Håller med dig, tavlorna ser mycket fina ut.Karin/Theas rum: Isa är ju en favorit, så det måste jag kolla upp :)!Åsa: Jo så är det ju, det är inte riktigt som det en gång var. Ny katalog, massor av nyheter. Men det är endå något magiskt över att bläddra i den nya katalogen och se hur det mixat och machat alla prylarna. Love Ikea :)!Jellon: Det var så lite så :)!Kramnina: Hoppas att du hittade något skoj. Tusen Tack själv snälla Du :)!Almon: Jamen visst var den lite bättre i år :)!Lyllos, Monika A är en favorit som bekant. Jag hade blivit mycket lycklig om det vore jag som sett henne. I o f Så såg jag henne för massor av år sedan, när hon var höggravid med tvillingar. Hon och maken shoppade loss på Östermalm:)!Hallakulle bygger bo: Så sant, det och kräftorna :)!Anna: Helt klart kul att kika. Ska jag absolut göra :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *