Minns ni?

KärlekscitatSå många bra kärleksfilmer man sett genom åren, alla söta som socker och fullmatade med kärlekscitat. Vissa minns man länge, andra glömmer man snabbt. Gjorde nyss detta citat-test på Expressens sajt. Helt plötsligt står det glasklart varför jag har så himla svårt att komma ihåg saker och ting, min hjärna är tydligen fullproppad med filmcitat :)!På tal om filmer, imorgon ska jag fixa med min rotfyllning (ryser) igen och belöningen OM jag överlever är en eftermiddag i soffan kikandes på film. Jag har letat runt i skåp och lådor efter något bra att kika på, men då det varit så dåligt på tv den senaste tiden så har jag sett de jag gillar ganska nyligen. Så nu hoppas jag att ni kan tipsa mig om någon bra film som kan ta fokus från ond tand. Komedi, drama eller thriller spelar ingen roll, bara filmen är bra.

signature

14 comments

  1. 8 av 10, de två jag svarade fel på har jag aldrig sett. Ja, jag erkänner, jag älskar kärleksfilmer :o)

  2. Alla: Tusen Tack för era filmtips! Jag såg slutligen In to the wilde. En mycket bra film precis som ni sa. Jag kände till historien och slutet innan då jag sett avsnittet om filmen på Oprah, men jag snyftade lika mycket i alla fall :)!De andra filmerna som jag inte sett hamnar nu på min lista under “Bör ses”Alexandra: Eller hur :)!

  3. 10 av 10…. är nästan impad själv. :)Jag har varit på landet i sommar och ängat en del tid åt att se på “gamla filmer”. Såg bland annat om tv-serien Pride and Prejudice. Den är bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *