Fint i höst

Hösten 2008När solen slår till med full kraft så orkar man inte så värst mycket mer än att läsa ikapp. Jag har nu bläddrat igenom alla klädkataloger som landat i brevlådan senaste tiden. För ovanlighetens skull, men till plånbokens stora glädje så är jag inte så impad av höstens H&M-katalog. Visst några fina plagg här och där, men överlag så var den rätt så trist. La Redoute, var desto trevligare och så årets mest förvånade konstaterande: Josefssons/Ellos, lockade mest. Men nu är det ju lite se och så med den kvalitén, men ser man kläderna i katalogerna som ren inspiration inför hösten/vintern -08 då är den fab. Plagg av denna typ hoppas jag uppdatera garderoben med i höst:1. Klänning i gråa toner, Ellos 299 kr. Kan även användas som tunika.2. Jag är en sucker för denna typ av blusar, så fort jag hittar en ny som sitter fint så shoppar jag.3. A-linje formad kortare kappa. Jag har en lång, men är sugen på en kortare variant. Den gröna är jättesnygg, men jag är lite för feg för den. Grå skulle det förmodligen bli efter lite velande.4. Byxa med vida ben och uppslag. Passar lika bra till vardags som till fest. Hittar man rätt par så kan de hänga med många år fram över.5. En röd stor väska, I like!6. Jag har alltid varit svag för rutiga kjolar. Preppy och ungdomlig. Lindex variant är urfin!7. Hmm, de är tillbaka … Benvärmare. Jag är kluven, men lite skoj är det :)!8. Överallt, finfina skor. Denna modell är min absoluta favorit.9. Snygg modell på den ack så praktiska svarta koftan.Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

9 comments

  1. Klänningen är riktigt snygg. Jag köpte benvärmare i vintras, kändes lite skumt, men det var väldigt skönt för frusna vader!

  2. Caroline: Jag kan tänka mig att benvärmarna är riktiga vänner i kylan. Jag måste slå till på et par jag med, man vill ju vara varm och go när kylan slår till :)!Lisa: Älskar modellen på skorna, jag spanar och spanar efter ett par att prova. Väskan är finfin även den!Ellas Inspiration: Absolut, det kommer att bli en finfin höst med alla nya fina kläder. Men lite mer sommar och sol orkar vi innan dess :)!Det samma önskar jag dig!Kram

  3. Mmmmm massor med fina saker. Korta ulljackan har jag kikat på länge. Det finns en i ljusgrönt som jag är såld på. Skorna är som söta bakelser och väskan likaså. Blev också så fäst vid den vita fina blusen. Så snygg skärning. Tack för härlig höstinspiration. Kram!

  4. Alexandra: Tackar :) Jag också, kanske måsta jag köpa på mig en väska till!Jellon: De korta ulljackorna (som butikerna envisas med att kalla kappar i alla fall) är urfina. Ljusgrönt är ljuvligt, om jag inte vore så färg-feg skulle jag absolut köpa en sån :)!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *