Shoppat, del 1

TrollsländaNär vädret är sådär och man inget internet har, ja då må man shoppa :)! Jag hittade denna ursöta dörrklapp på Åhléns för rimliga 79 kr. Kul för mig, mindre skoj för Johan som nu måste ta tag i slipningen av dörren så att den fina trollsländan kan ta plats. Det är något alldeles speciellt med trollsländor. Jag sparar på dem och denna variant är nummero 3 i samlingen.Bild: Eget collage med bild från Åhlens.

signature

22 comments

  1. Soya: Den är lite liten så den kanske inte funkar perfekt som dörrklapp, men den är ack så söt :)! Jag har två stycken som är ca 15 cm långa. En är vit och en är silverfärgad. Den ena står i köksfönstret och den andra på mina finaste inredningsböcker. De är jättefina och inköpta i en inredningsbutik i stan.Malla: Visst är den söt, och till ett så finfint pris dessutom :)!anette: Nja, skulle nog vara lite tveksam där jag med. Tur nog så har jag inte det lilla problemet då vår dörr är ack så old ;)! Jag föredrar en ny fin dörr dock, gärna med tillika nytt hus :)!

  2. Å så fin jag tycker också om trollsländor och grodor ,köpte mig ute belysning till trädgården som är trollsländor ,jätte fina :)

  3. Ann-Kristin: Trollsländor i trädgården, det skulle jag också vilja ha :)! Är de från Rusta? Har ett svagt minne av att jag sett några där.Grodor har jag ett kuvet förhållande till. Jag är lite rädd för dem, men samtidigt så finns det många coola ting med just grodor på. Kluven som sagt :)!

  4. Ellas Inspiration: Jamen visst är den :)! Inte stor nog att höras skulle jag tro som sagt, men pryder sin plats väl i alla fall.Kram

  5. Här är en till som också gillar trollsländor!Dendär var jättefin, synd att inte Åhléns finns i Finland…de har så mycket trevliga saker som samtidigt är plånboksvänligt! :-)

  6. Jag har också en trollslända i någon sorts blank metall som jag fick i bröllopspresent av min bästa vän. “Dörr-sländan” ska nog få bo på ytterdörren men på insidan istället. Kommer passa perfekt i nya hallen (flyttar om en vecka)

  7. Väldigt väldigt fin den ska jag införskaffa också, den skall sättas upp på våra snart uppfräschade dubbeldörrar. Tack och bock för fint tips.Fortsatt trevlig semester.

  8. Du har helt rätt, det är något speciellt med trollsländor. De är så himla otäcka. Jag skriker så fort jag får syn på en. Fattar inte varför eftersom de är vackra och smäckra. Något är det som gör att jag blir helt tossig :)

  9. Vi överlever inte utan nyliberalism (am projektet= upplysning, kraft, eget ansvar etc). Sex, våld och arbete. Sen är det den judiska frågan – många judar inom arbetarrörelsen (säljer in intellektuella lösningar som kommunistpacket idag “massa meningslösa ord utan substans”). Samma mentalitet idag = kanske att naturen går mot utrotning. Kontroll över en del media – och liknande organisationer. Djävulens folk (enkelt å slå ut). Räkna 1 miljon gånger Vad som gett nybyggaranda etc Spindel som kan döda dom satan, onda aliens sas hjälpt katolikerna bla i alla tider (empiri idag= skämt detta med kondomer och aids= korrelationen däri och upphöja sig som främsta läran = vi är överlägsna prostentatismen och en dogm om det)

  10. Åh, den fingrade jag med när jag var på Åhléns senast, men lade tillbaka den. Nu ångrar jag mig lite när jag ser den igen, den är ju fin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *