Surt sa räven

Kopp från Zara HomeNär Zara Home skulle öppna sin webbshop så var jag så glad, nu skulle man kunna köpa alla de där fina detaljerna utan att resa utomlands. Dessutom så utlovades det finfina fraktpriser. Men jag vet inte det jag! Denna vackra tekopp har jag spanat på hela våren, den kommer i ett set om 6 st och lockar till fina tebjudningar i höstrusk. Nu är det rea i butiken och jag bestämmer mig för att slå till, glad i hågen klickar jag mig till kassan och tycker att jag fyndat finfint denna gång. Väl vid kassan så står det att läsa:Teacup: 6 x 45 kr = 270 krDelivery charges: 275 krTotal to pay:  545 krHmm, inte så fyndigt längre. Mer i frakt än vad kopparna kostar, här överväger jag en stund med mig själv och kommer fram till att det inte blir något köp denna gång. Jag blev snål, och rätt så sur också om jag ska vara helt ärlig. Att de erbjuder fraktfritt vid order över 1500 känns inte heller som ett alternativ. Jag får återkomma när det är något mer som ska handlas för, Because they aren’t worth it!Bild: Zara Home.

signature

5 comments

  1. Mycket surt! Jag har tittat jag också. Jag tycker att det är dyrt med 160 DKK som Isabella tar också, jag hade plockat på mig några varor i korgen och sen blir det DUNK ack så mycket dyrare. Tror inte att fraktfritt gäller utanför Danmark hos Isa så det spelar ingen roll där tyvärr/M

  2. Minks: Trist & tråkigt även om jag förstår att det är dyrt att shippa från Spanien och så. Men då ska man inte gå ut med att frakten kommer att bli den samma som övriga paket i det land man bor. Håller med dig om Isabella Smith, det svider med den frakten också. Men där är det alltid någon kompis eller mamma som hakar på så det brukar lösa sig bra. Vi har stående två beställningar per år. Men om jag skulle stå för frakten själv, ja då vet jag inte om det blev så mycket shoppat där heller.

  3. Hehe jag vet, vi brukar också samhandla, men det hans inte med denna gången, o allt blev oköpt istället. Nåväl, vad är väl en bal på slottet ;)/M

  4. Minks: Man kan inte hinna med allt, Och det finns ju så otroligt mycket man vill ha överallt Så det är tur det :)!

  5. Händer mig ofta när jag ska handla från utlandet. En massa fynd och plötsligt blir det jättedyrt när frakten läggs på :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *