Kärlek!

Kelly & AstridBilderna är tagna för någon vecka sedan när Astrid & Kelly kom hem från dagis med überskitiga fötter och fick ta sig ett fotbad i dockans badkar. I nästan en timme satt de så här och diskuterade Vem det var som var Knasboll egentligen? Och efter varje liten “knasbolls-match” så vek de sig av skratt. Det är livet, det är kärleken! Imorgon går de sin sista dag på dagis ihop, efter det blir det lek utanför dagis och skola som gäller. Astrid är lite orolig för att det kommer att funka, Men jag lovar dig Astrid att vi ska göra vårat yttersta Kellys mamma och jag för att det ska bli så! För vi vet ju att det blir kansibas annars. Peace :)!Foto: Helena – En mammas dag.

signature

15 comments

  1. Annika: Ja, de är så söta de där två busungarna :)!Nilla: Tack så mycket :)! Stolarna kommer från kidshome.se, ursöta är de med sina moln.

  2. Tänk vad härligt det vore att vara i den åldern igen. Lek och sommarlov. Ibland blir man så trött på alla vuxenproblem och vill bara vara liten igen. Idag var det en sådan dag för mig och då var det så skönt att se Astrids glada miner och söta bilder så får man tänka tillbaka lite och bli lite nostalgisk.

  3. Underbara bilder och fina stolar, älskar moln-serien. Fick stora & små-tidningen i inboxen idag och såg de fina conversen du tipsade om, varför finns de riktigt fina sakerna bara för barn – de skorna vill ju jag ha!

  4. Vilka ljuvliga bilder! Fulla av fniss och liv. Å vilka fina stolar! L. har precis en sådan tröja som Astrid har. ;)

  5. Ljuvliga ungar man ler med hela hjärtat när man ser de två sitta där med fötterna i blöt. Hoppas ni får en härlig sommar med många kompisskratt och blöta tår.Ha en bra dag!

  6. Vilka himla härliga bilder! Ska bli spännande när våra barn blir större och börjar ta hem kompisar, så roligt =)Kram ANgelica

  7. Alla: Jamen visst är det sött med barn och deras lekar. Jag känner livet i mig när jag hör deras kluckande skratt! Mer sånt :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *