Must see Tv

Eli StoneIkväll så är det premiär för Eli StoneKanal 5. Serien är jättepoppis i USA och är en av de få nya serierna som får en fortsättning i höst, i övrigt så tycks det som Tv-bolagen mest satsar på säkra kort. Inget fel i det, men jag tycker nog att Cashmere Mafia  &  Big Shots kunnat få bevisa vad de går för i alla fall en säsong till.Eli Stone är advokaten som hör och ser liiite mer än alla andra, kommer det att hjälpa eller stälpa det återstår att se! En serie med en touch av Ally McBeal som det tycks, Must see Tv här hemma.

signature

9 comments

  1. Tack för tipset, kan vara bra att ha någonting att se framemot under sommaren i TV-väg. Äh attans, vi har ju inte femman på landet. Typing. Men spela in kanske!/M

  2. Minks: Kan nog vara spela-in-och-njuta sedan varing på denna serie tror jag :)!Låter ljuvligt med landet, börjar längta till stugan jag med.Madelaine: Ständigt denna fotboll, jo det är så sant det ikväll smäller det igen! Plus att denna serie ikväll krockar med Leilas sista bakar-program ;)!Bättre lycka nästa vecka då med lite tur :)!

  3. Jag och tonåringen fastnade för trailern och har nu kollat på första avsnittet. Vi gillade det båda två! :) T.om så vi glömde bort fotbollen för en stund.. *hihi*

  4. Almon: Ja visst var det bra, kan bli finfint detta i sommar. Jag menar, efter att ha läst listan på gäster till Allsång på Skansen och med den våldsamma takt folk dör av i Morden i Midsomer så är det nog Ernst & Eli som får stå för underhållningen :)!Förlåt … Men när ska denna fotboll sluta, blir det inget gap mellan den och OS? Är inte så sportintresserad ;)!

  5. josefin: Japp, jag håller med. Men nu är det slut tyvär då de inte blev någon ny säsong. Mitt tips till våren är Lipstick Jungle, som Mafia fast en smula bättre :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *