Sale!

Rea!Givetvis gillar jag när det står REA på stora skyltar nu i butikerna, men att hitta något av värde här i Gävle på klädfronten det har visat sig svårt. Jag lyssnade på Ebba Von Sydow på P3 i morse och hon slog ett slag för att fynda klänningar och dyl nu under rådande rea, men då jag inte bor i Stockholm så blir det mest skumma kläder från förra säsongen som hänger på rea-ställningarna. Således så webbshoppar jag. Dessa blev mina fynd:Sko från Soft Grey hos La Redoute, 40 % rabatt. Linne (man kan inte få för många) från Josefsson, 50 % rabatt. Mysbyxor från H&M, ca 120 kr om jag inte minns fel. Och sen det i mitt tycke roligaste rean, den hos Lexington Clothing. T-shirt, scarf*, väska samt espadrillos alla med 30 % rabatt. Inte så mycket party party över det hela utan skönt avslappnat, precis som jag hoppas att sommaren blir. Kittet från Philosophy med lipgloss hoppas jag att få om ca 1 vecka då jag skickade med en beställning med en kompis som är i NY just nu (Joråsåratte … Vill också!).* Sätt i håret, använd som skärp eller använd som en helt vanlig scarf :)!Bild: Eget collage med produkter från ovanlänkade företag.

signature

2 comments

  1. Nilla: Tack så mycket, roligt att du gillade det! Byxorna ser så mysiga ut, längtar tills jag får slappa i dem.Ha det finemang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *