15 comments

  1. Oj, vilken vacker lampa! Den skulle jag köpa direkt om jag hade någonstans att ställa den! =) Med det priset kan det väl inte vara något annat än ett kap?! =)

  2. Miss Marie: Jamen visst är den fin :)! Och priset är inte alls tokigt det heller, men jag klurar på om den är lika fin som på bilden eller om “kulorna” känns plastiga. Mmm, jag är lockad ;)!

  3. Jag har en liknande lampa från Hemtex som är jättefin, den var dessutom ännu billigare. 299 kronor tror jag.

  4. Jessica: Men se där ja, butiken med den ständiga rean :)! Jag ska åka förbi där imorgon och se om det finns någon lampa kvar till mig. Tack för tipset :)!Livet i byn: Tackar, spanar in din blogg efter bilder då :)!Anne: Oj, finare än då! Lyllos :)! Jag tror inte att vi har den butiken i närheten här, men jag ska spana på deras sajt efter butiker. Tack för tipset!

  5. Anne: Jamen du jag såg den när jag kikade runt på deras sajt, Ljuvlig var den! Uppsala tycks vara närmaste butik, så det får bli att övertala maken till ett besök i Uppsala här i sommar då :)! Minns du vad den kostade?

  6. Fanns prisuppgifter på dem på sidan, valde lampfötter och så hittar du den på s. 2. Den heter Ball och finns i två höjder, 48 cm och 60 cm. Den första går på 425 kr och den andra kostar 535 kr. Då är det utan skärm, men sånna kan man ju hitta billigt varstanns. Den är jättefin som sagt, inte ett dugg plastig och med små silverringar mellan ‘bollarna’. Jag bor i Uppsala så du får tjoa till om maken vägrar åka… ;0)

  7. Anne: Jaha ja, det missade jag att de hade med det också. Två storlekar också, mycket najs. Precis, lampskärmarna kan man lösa på annat håll om så behövs. Jag ska prata med maken så får vi se vad han säger, annars kanske jag återkommer och tar dig upp på det fina erbjudandet :)!Tusen Tack!

  8. Hej!Såg Pentikslampfoten som omnämns ovan på Pentix i Uppsala och tänke på dig. Den varianten var verkleigen snygg. Pentix hade överlag väldigt mycket fina saker tyckte jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *