5 comments

  1. Hallojsan!Gratulerade just Helena till de fina skorna.Läste också ditt inlägg om “Johan i affären”. Måste sticka ut hakan en aning för att om möjligt höja statusen på den Mathandlande mannen i gemen.Själv ringer jag inte hem om listan är tydligt skriven, utan eventuella tvetydigheter i form av “Ost” (användningsområde?), tvättmedel (vit eller kulör?) etc. Om det skulle vara svårt att finna produkterna i butiken, skulle jag nog inte belasta hustrun med detta. Tar en extra sväng istället.Själv brukar jag dessutom skriva listan i den ordning som jag vet att den tänkta affären har på sina varor. Det blir mycket lättare och effektivare att handla då. Givetvis skulle jag uppskatta om även hustrun hade kunnat skriva listan på detta strukturerade sätt. I annat fall *måste* en penna medtagas för att stryka över det man just lagt i vagnen.Sedan måste jag ju tillstå, att en bit Parmesan för 180 spänn är liiiite på gränsen. Hade nog själv uppsökt en annan butik för att hitta “vanlig” Parmesan. Ekologisk i alla ära men någon måtta får det vara . . . ;)Med risk för att svika det manliga kollektivet, får jag nog instämma i din score Helena 1 – Johan 0. Sorry Mange och Johan ;)Keep it up! / Peter

  2. Va vann jag skorna? Åh vad jag blir glad! De ser jättefina ut. Perfekta skor som man kan knalla runt hela sommaren i. Tack snälla söta du. Tänk att man kan ha tur någon gång … Jag meljar dig. kram kram Helena

  3. Min man älskar att handla mat. Och gör det oftast i detta hem. Men så är han också köksansvarig (dukning, lagning diskning medan jag kliar mig i naveln eller nått … )

  4. Peter: Se där ja, låter lite mer som mina takter här ja :) Faktum är att Johan tidigare hade en lista som just följde affären (den vi handlade på innan vi flyttade) Han skrev upp de saker vi oftast handlade och så skrev han i antalet som skulle inhandlas. Det var tider det! Ang parmesanen så åt vi av den så mycket (Jo jag blev lite snål här) att Astrid undrade om vi kunde äta någon annan mat än den som luktade gamla strumpor. Haha!Jag ska försöka följa ditt exempel här och göra lite mer strukturerade shoppinglistor, finns både tid och pengar att spara här känner jag!Man tackar för poängen :)!Trevlig helg!Helena: Jajamen, skorna är dina! Lägger dem på lådan i helgen :)!KramBirka: Låter så ljuvligt, en man som är köksansvarig och en fru som kliar sig i naveln. Avis :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *