Uggla & Johan

Jag tittade på Var fan är mitt band? när jag åt lunch nyss och inser att det finns vissa likheter mellan min man Johan och självaste Magnus Uggla. Nej, Johan har inte lockigt hår och inte sjunger han heller Men ingen av den kan gå och handla utan att ringa hem minst 1 gång. För ett tag sedan blev jag ruggigt less på att det alltid skulle ringas hem från affären, jag skriver alltid en lista och den går vi dessutom igenom innan han åker. Men i alla fall så kommer de upp undringar på vägen som, var finns det kyddor i den här butiken då? Suck & stön! I alla fall så var jag jättestressad en av dessa gånger och efter ca 3 samtal under den tid han var borta så gick jag i taket när han kom hem:- Kan kan bara inte vara rimligt att du ska ringa hem varenda gång du går och handlar! Köp det som står på lappen och kom hem igen, kan inte vara så svårt!Johan nickade och mumlade något om att det kunde det ju inte vara. Han blir åter skickad till affären med en lista i handen, inget telefonsamtal och jag känner mig nöjd i ca 30 min:Frun: Men hur i hela friden kunde det bli så dyrt?Maken: Jamen du skulle ju ha parmesanost, de fanns bara den här då.Läser på kvittot: Ekologisk Parmesanost 300 kr kilot, bit 180 krJag erkänner jag hade fel, vi spar både tid och pengar på att han ringer hem : )!

signature

9 comments

  1. Ah, men om han inte ringer från mobilen hela tiden kan ni lägga pengarna på ekologisk parmesan istället. Och de ekologiska korna blev nog glada.

  2. Lina: Så kan det gå ja ;)!Jessica: Nejdå, vi är många fler skulle jag tro :)!Helena: Absolut blir den ekologiska korna glad, så blev även jag när jag smakat den. Den var ljuvlig, så det är inte parmesanen i sig som är problemet egentligen utan vad han kan komma att hitta på härnäst ;)!

  3. Ha, ha.. rolig läsning. Min man är ett stort fan av Magnus Uggla, så därför har jag nu börjat följa denna serie. Jag måste erkänna att även jag har slagits av likheter mellan Uggla och …mig själv! Hjäp bevare mig!Själv känner jag igen mig i sökandet av ett dugligt hotellrum, tuggummi efter chipsätande – ett måste, lukten av popcorn som är väldigt påträngande… Och ja, jag kan villigt erkänna att även jag (frun i huset!) ringer hem några gånger varje gång jag är i affären, då mannen har skrivit inköpslistan!

  4. Mamma Mia: Haha, ok då jag erkänner igen då! Det finns likheter mellan mig, dig och Uggla också. Chips tuggummi = sant och visst luktar det en hel del om nypoppade popcorn, jag äter dem dock med glädje. Hotellrum har jag aldrig bytt men det ser mycket skoj ut när han byter och gnäller. Av princip, för att bevisa för maken att det går så ringer jag inte hem från affären ;)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *