Sjukling

Egentligen så skulle jag presentera vinnaren av boxen idag samt att jag hade tänkt fira min födelsedag (Japp, 36), men det får tyvärr vänta några dagar då jag ärvt Astrids feber/magsjuka och däckat totalt. Återkommer med en vinnare så snart jag piggat på mig igen! Trevlig helg!

signature

52 comments

 1. Usch fy tvi, stackarn!Hoppades så att du skulle klara dig men icke. Men ett stort grattis på dagen i allt elände, hoppas ni lyckas göra det bästa av den och krya på dig och försök njut av helgen och se till att bli ordenligt uppassad och ompysslad! :o)

 2. Hej & grattis på fördelsedagen!Stackars dig, hoppas det är snabbt övergående. Du får ialla fall en riktigt fin dag med sol. Ha de gott!

 3. Grattis, trist att du är sjuk på din födelsedag, som Lotta på Bråkmakargatan sa “blod på min födelsedag”….

 4. Åh nej vad trist hoppas du blir kurant snart så du kan njuta av den sol och värme som har utlovats i helgen och att din familj kan fira dig ordentligt med allt det goda som hör en födelsedag till och kanske ett å annat fint litet paket.Stort grattis och krya på dig!

 5. Usch och fy! Ett hett tips är att nästa gång ni drabbas svälja 7-8 hela vitpepparkorn med vatten. Då klarar man sig ofta.Har funkat på mig i alla år :-) Grattis till dina 36!

 6. Ånej, stackars dig!! På din födelsedag och allt. Grattis i efterskott! Jag ligger 9 dagar efter men 2 år före ;)//M

 7. Grattis på födelsedagen! Eländigt att vara sjuk just då, men det kan ju bara bli bättre!

 8. Grattis på födelsedagen!! Hoppas du snart kryar på dig igen,och usch och fy för dumma magsjukebaciller! Kram

 9. Krya på dig och ett stort grattis på födelsedagen!Måste bara tipsa om de prickiga ballerina-basketskorna som jag fyndade på Rusta idag. De fanns i rosa/vitt och svart/vitt och kostade bara 79 kr. Ett riktigt fynd! Bild finns på min blogg http://rumpflugan.blogspot.com/

 10. Nej, så tråkigt! Hoppas verkligen det blir kortvarigt. Skickar en stor grattis och krya på dig kram!!

 11. Usch vad trist. Krya på dig. Låter inge kul att vara sjuk till sin födelsedag. Jag hoppas du mår bättre snart och att du får fira när du är pigg istället. Grattis på födelsedagen önskar dig.

 12. STORT GRATTIS på födelsedagen!!! :-DHoppas att du kryar på dig snabbt, det ska ju bli finfint väder till helgen.Hoppas att resten av familjen klarar sig undan äckelpäcklet til sjukdom…!/Kram från familjen Lints.

 13. Hejsan!Grattis på födelsedagen! Vad tråkigt att du är sjuk, men det är i alla fall fint väder. Åtminstone här nere i Skåne! Hoppas att mannen och dottern ser till att fira din födelsedag på ett passande sätt för en sjukling!Krya på dig!

 14. Ett Stort Grattis på födelsedagen.Feber och magsjukebaciller är aldrig roligt och ffa inte under ljuvligt vackra försommarhelger. Hoppas att familjen hittar ett passande sätt att uppvakta dig på. Tursamt nog är ju tårta gott även på andra dagar så det kan man ju fira med i efterhand.Krya på dig.

 15. Åh, vad trist att vara sjuk, extra tråkigt på bemärkelsedagar och som nu när det är så fint väder, hoppas att du piggnar till snabbt! Och grattis!

 16. GrAtTis till dig på din dag! Såååå tråkigt att du drog på dig sjukdom när det är födelsedag.kram och krya på dig!

 17. Stackars dig och stackars oss som inte får läsa din underbara blogg. Det är jobbigt när man är beroende…!

 18. Tråkigt att bli sjuk när man ska till att fylla år. Hoppas du kryat på dig och haft en bra helg ändå. Grattis i efterskott. Kram!

 19. .. nu har hela helgen gått och du har fortfarande inte visat dig här och jag hoppas verkligen att det är för att dina nära och kära har firat dig många gånger om och INTE att du fortfarande ligger däckad tillsammans med ett gäng bacillusker. Är det det sistnämnda så skickas här ännu en krya på sig hälsning…

 20. Stort grattis på födelsedagen! Hoppas att du har kryat på dig och har kunnat njuta av helgens underbara väder!

 21. This is a great post and makes me think of where I can fit in. I do a little bit of everything mentioned here and I guess I have to find my competitive advantage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *