weekend roundup

Fredag: Födelsedag, magsjuka och så en förlorad budgivning på det. Platt fall! Vi var beredda att gå upp långt för att få huset, men det fanns ett par till med samma önskan skulle det visa sig. Priset gick upp till fantasisummor och vi valde att lägga oss. Ridå! Det blev en sak för mycket denna fredag.Lördag: Inte ett dyft piggare och gladare när jag vaknar, Johan scannar Hemnet i jakt på alternativ att visa sin vid det här laget überledsna fru i hopp om att hon i alla fall ska dra på smilbanden. Två nya hus och en smula gladare fru.Söndag: Mår mycket bättre, visst är det som Allan Svensson säger – Är magen glad är människan glad! Vi åker förbi de nyfunna husen och det ena ser riktigt fint ut. Njuter lite av det fina vädret och äter lite tårta. Börjar vänja mig vid tanken att det är en annan familj som ska bo i “vårat hus”. Men att gå så långt som att önska dem lycka till, inte riktigt där än …Summa sumarum: Jag kan nu lägga en talang till på meritlistan, Jag är en jäkel på självömkan! Herregud, who know!Helgens finaste: Alla fina krya på dig hälsningar från Er läsare, jag blev allderles varm i hjärtat. Tack!Måndag: Life is sweet, nu tar vi nya friska tag!

signature

16 comments

 1. Att ha det gott: Tack! Det är den typen av tänk som jag måste komma till. Snart så :)

 2. Vad härligt att du är back on track igen, spännande med en ny vecka. Man vet aldrig riktigt vad som komma skall. Tråkigt med huset men sicken tur att ni funnit nya objekt, tycker det kan vara svårt att hitta det där lilla extra som måste till för att få en att falla pladask. Håller tummarna för bättre tur denna gång! Fy skam den som ger sig.

 3. Hej!Vilken helg… Känner igen den där känslan med huset :( Men ni kommer såklart att hitta ett ÄNNU Bättre hus! Skönt att magen är bättre nu också :)Som sagt: Nya friska tag.Hoppas du får en super vecka!Kram.

 4. Jag hoppas att ert drömhus väntar runt hörnet. Det fanns säkert ett hemskt dolt fel på det andra så det inte var meningen att ni skulle behöva lida av det. Lycka till!

 5. Uscha, för en massa saker. Skönt att du är piggare ivf!Ja det där med hus man inte får kan vara rejält tungt, men det där VAR inte ert hus, det kommer snart nämligen!!!//M

 6. Skönt att du känner dig bättre! Efter regn kommer solsken som man brukar säga.. he he…Men attans vad det är segt att veta att någon ANNAN kommer bo i “min” bostad. hua. Blir man kär i en bostad så blir man det oftast riktigt ordentligt… Ha en bra vecka

 7. Kul att du är på benen igen och mår bättre även om det svider att erkänna att man lider av självömkan ibland:) Som ngn sa det huset var inte erat, hur tungt det än känns så finns HUSET därute för er. Det är många gånger jag sagt nu när jag bor i MITT hus att vilken tur vi inte fick det där huset som jag trodde jag ville bo i :) Lycka till i ert fortsatta sökande

 8. Eländigt, men det känns ibland som att det blir ännu bättre till sist än vad man först trodde. Det kanske visar sig att det hus ni bjöd på inte hade någon ventilation och var genommögligt och om ni sedan hittar ett annat hus så har det många fler fördelar. Hoppas du blev lite firad i alla fall! Det är bra trist när det känns som att allt går emot en.Lycka till med nästa hus!

 9. Pethra: Du har så rätt, en ny vecka är här och med den helt nya möjligheter. Nix, man skll icke ge upp hoppet inte :)

  Tack!

  Stämningsfullt: Ja den helgen vill jag inte ha tillbaka :( Jag hoppas att du har rätt att det kommer ett ännu bättre boende vår väg snart. Hoppet lever :)

  Det samma önskar jag dig!

  Kram

  Birka: Hehe, jag tyckte att det var en lite skum lukt i källaren … Vi intalade oss att det var alla skinnkläder de hade där nener, men nu tror vi helt klart på mögel ;)

  Minks: Tack, du är klok du!

  Mollya: Mentalt hade vi nog flyttat redan hela familjen, ack så osmart att hetsa upp sig så där innan man vet utgången. Men man är inte mer än människa :)

  Det samma!

  Lo: Tack, hoppas det!

  Cicci: Jo, det är så man får tänka. När vi hittar Vårat hus, då kommer vi vara lyckliga över det och tacka vår lyckliga stjärna för att vi inte köpte det andra :)

  Mamma P: Hehe, mmm jag får små horn i pannan när jag tänker tankar som mögel och brist på ventilation :) Jodå, de gjorde så gott de kunde familjen, ett Wii i paket och tårta så snart jag kunde äta. Det gorde det bra!

  Tack!

 10. Attans med huset! Jag vet precis hur det känns vi har själva blivit överbjudna på både hus och lägenheter och man satsar så mycket hopp och längtan som det inte blir något av. Men ni kommer hitta ert hus var så säker!Gott att höra att du mår bättre.

 11. Vi åkte ur budgivningar i TRE års tid så jag förstår din frustration. Under dessa år så höjde vi vår ‘högsta limit’ med 1,5 mkr så vi hann också bli rejält less på alla andra som envisades med att bjuda över. Efter tre år så slutade jag att gå på visningar, jag skickade maken. En dag så hade han hittat ett ganska ‘fult’ hus men med kanonläge… trots detta steg huset i pris bra mycket mer än vad som var marknadsmässigt. Vi hade dock bestämt oss för att det längre inte var hållbart att vara på jakt, och att det fick bära eller brista… vi har aldrig ångrat oss, det var värt alla de där extra slantarna & huset blev superfint (efter lite renovering). Lycka till…

 12. Skönt att höra att du mår bättre! jag förstår precis hur du har mått… – fick “den” själv för några veckor sedan. Angående huset så förstår jag dig , men ge inte upp. När vi hade fått veta att vi inte fick budet på vårt hus infanns det en känsla av tomhet eftersom man hade skapat sig en bild hur det skulle bli. Precis när vi bokat upp oss på en visning av ett annat hus – ringer mäklaren och säger att de andra har hoppat av och vill vi ha huset är det vårt!!! Jag är övertygad att ni hittar ert “slott”!Kramis och ha en fin tisdag!

 13. åh, vad deppigt! tur att det känns bättre nu, beklagar verkligen huset! hoppas något ännu bättre dyker upp snart…

 14. Alla: Tack så mycket för stöttande ord, jag antar att det helt sonika är så att jag får tuffa till mig lite och invänta det hus som vi både älskar och som kommer i skepnaden av rätt pris. Jag kan dock inte låta bli att hoppas att det blir snart :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *