Äntligen lite sol igen!

Nu är våren här … Igen!Efter några dagar med kyligt väder ser det nu ut som att våren kommer igen lagom till helgen. Om jag fick välja fritt skulle jag klä mig så här på dagens promenad med dottern och lilla taxen Molly.- Solglasögon är nästan ett måste idag, dessa kommer från Lindex.- Blir det blåsigt eller om man vill sitta i solen och njuta en stund så är solhattar fab, denna är dessutom illsöt med sin rosett!– Väskan är riktigt snygg tycker jag, den bryter av den annars klassiska outfiten på ett skönt sätt. Snart på ett H&M nära dig.- Skorna, Levi´s har börjat med ballerinas. Måste bara ha dessa!- Randig tröja, jag älskar som bekant randigt och detta är min nya för säsongen.- Ankellånga byxor i cigarettmodell, ett jättebra basplagg i garderoben. Passar lika bra till vardag som fest, dress up or down!Idag är sista dagen att tävla om boxen, vinnaren presenteras på bloggen imorgon!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

6 comments

  1. Lika snyggt kollage som alltid :) Jag blev lite nyfiken på byxorna, så de funderar jag på att klicka hem:)

  2. Mycket snyggt du visar! Det är så roligt att se dina fina modecollage! Jag har tipsat om ditt middagstips, Kycklig i fin form och länkat till ditt recept, på min blogg. Hoppas det är ok… Vi älskar den rätten!!Jag vill inte sno din bild utan tänkte att det är bättre att läka. Titta gärna in på min blogg, så får du se hur jag gjort.MVH Mia

  3. Blev kär i skorna de var så fina vill haaaa, randigt är alltid såå fräscht och på något sätt väldigt sommrigt. Lindex har blivit av med ett par solglasögon dock inte dessa idag och fick följa med mig hem tillsammans med lite solhattar till de små. Nu är man redo för en varm och go helg hoppas vädergudarna är med oss. Du inspirerar som vanligt tack snälla för det.Ha en skööön njutfull dag!

  4. Åh, väskan…..den måste jag ha, så fin, passar mig perfekt! Hoppas att väskan kommer till H&M nära mig snart!!Skorna är också fina….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *