Trench

Trench från H&MFör några år sedan köpte jag en trenchcoat från Asos som sedan blivit hängande i garderoben då den var lite sådär i modellen. Men även om den inte var så lyckad så har jag inte slutat leta, jag har provat säkert 100 under loppet av tre år, alla har fått nja som respons. Jag har till och med nobbat en Mulberry i rätt storlek och till ett fantastiskt pris. Anyho, i helgen så hittade jag den, min trench hos H&M för ynka 249 riksdaler. På bilden är den inte så mycket att hurra för, men på då blir den riktigt farlig! Maken busvisslade och dottern klappade på armen och tyckte att mamma var illsöt. Så alla som vill ha en trench och kan tänka er en från H&M, skynda fynda!Bild: Eget collage med bilder från H&M samt Inreda.com.

signature

19 comments

 1. Verkligen fin! Prasslar den? Har köpt en Wera från åhlens men känner mig inte riktigt nöjd, bör kanske lämna tillbaka den?!Denna var ju av ett betydligt trevligare pris ;)Kramis

 2. Vilda: Precis! :)KramErika: Nix den prasslar inte så med denna kan du smyga runt! :) Jag har inte sett Wera-varianten live men är du inte nöjd så tycker jag absolut att du ska lämna tillbaka den och kika på denna mycket prisvärda H&M-variant!carro: visst är den, älskar den! :)Sanny: Japp! :)

 3. Hallo, jag har köpt en likadan. Tycker att den är superfin och skön, nu kommer jag till MEN jag känner mig så damigt elegant! Vad har du till den? Hälsisar Susanne

 4. Susanne: Hello! Alltså det är ju en mycket fin linje mellan damigt elegant och klassisk, jag har valt att denna trench hamnar under det senare! ;)Jag har bara haft den på mig en gång så här långt och då hade jag jeans, topp, blus samt ballerinas på fötterna som sedan byttes ut mot ett par converse när vädret blev sämre. Avslappnat till det eleganta med andra ord!

 5. Det vore kul om du mannekängade dina tips i bland, speciellt det du köpt och gillar.

 6. That is a good tip especially to those new to the
  blogosphere. Short but very accurate info… Thanks for
  sharing this one. A must read post!

 7. of course like your web site however you need to take a look at the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome to tell the truth however I will surely come back again.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *