Slutspurt!

Fint till köket från Cath KidstonEfter en helt galen vecka så är det nu äntligen helg! Det väntar ingen vila i solen här hemma, men på söndag så har vi ett vårstädat hem och ris och kvistlös trädgård. Hela veckan har det röjts och rotas och nu står det några säckar skräp och väntar på tippen. När dessa sedan är borta så tar vårstädning inne och ute vid och på söndag eftermiddag så lutar vi oss tillbaka i triumf. En vecka på våren och en på hösten gör vi detta och desto slitigare det varit på vägen dit, desto ljuvligare blir målgången.Just nu kör vi Isabella Smith´s Maison Belle, men snart så väntas en leverans med ekovänliga rengöringsmedel från Cath Kidston. Mixen retro och ekologiskt känns helt rätt!Hoppas att ni alla får en fin helg i solen!Bild: Eget collage med bilder från Cath Kidston.

signature

5 comments

 1. Det blir mycket roligare att städa med snygga och bra hjälpmedel.Och tvärtom, tyvärr.Mycket tråkigare att städa med fula och dåliga hjälpmedel.Här sitter jag, som au-pair i Tyskland och försöker göra ett någorlunda gott dagsverke med en antik strykbräda, ett läckande strykjärn, norra Europas sämsta dammsugare som går sönder ungefär var femte minut och tvättstugan från helvetet.Då är det skönt att gå in och bli inspirerad på bloggar som denna och räkna dagarna tills jag får bestämma över sådana inköp på egen hand :)

 2. Stämningsfullt: Sannerligen är det skönt nu när det är över! Hoppas att du hade turen med dig på loppisen i helgen! :)

  Kram

  Therese: Vi väntar på en kod som vi ska skicka till vinnaren, men den kommer under dagen så vinnaren presenteras ikväll! :)

  Kram

  Pontus: Haha, ja hela vår gata har varit galna denna vecka. Men nu är det så fint på alla gårdar med krattade gräsmattor och frosttåliga blommor.

  Kajsa: Visst är det så, och framför allt så är det ett stort plus om det luktar såpa tycker jag. Visst är alla dessa produkter från yes och dyligt ok de med, men de luktar skummare och skummare tycker jag.

  Fy så trist det låter med städprylarna i familjen du jobbar för, du får ta med dem ut på en updateringsrunda! ;)

  Hoppas att du snart får shoppa fina städprodukter till dig! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *