Du är en bluff!

Astrid har tröttnat på att killarna knuffar henne och drar henne i håret (så som pojkar som inte vågar krama gör) och har nu grunnat på ett sätt att sätta p för detta utan att slåss eller säga dumma saker. Så efter mycket grunnande så kom hon härom dagen på lösningen, ett ciat från Ankeborg fick det bli. Så nu för tiden om det dras i håret eller knuffas då spänner Astrid ögonen i dem och säger:- Du är en bluff, men Jag är tuff!Ty man ska använda och välja sina ord! : )

signature

9 comments

  1. Minks: En tuffing är hon allt! :) Pethra: Ja det är hon, detta är en ljuvlig ålder. Älskar 5 åringar och deras sätt att de på världen. Det ger hopp för framtiden! :)

  2. Vilken cool tjej!!!!!!! Det uttrycket ska man kanske testa när det kommer upp tråkjobbiga kunder på byrån :-) Hi hi hi. En hälsning till tuffa tjejen. //Jellon

  3. Helena: Ja de vet hur en slipsten ska dras i Ankeborg! :)Abbes pappa: Absolut, värt ett försök alla gånger! ;)Jellon: Japp, och det tycks fungera också. Sweet! Absolut, testa på tror att det kan fungera fint även vid sådana tillfällen. Tack, det ska jag göra! :)

  4. ja men jag undrar hur det kommer sig att killar inte våga kramas. tycker det inte ska vara okey att killar tillåts att dra tjejer i håret mm och sen ska dom vuxna stå och se på och säga “vad gulligt”. tycker verkligen inte att det är gulligt alls.

  5. mamma87: Jag håller med dig, det är inte gulligt men det är tyvärr alltför ofta som det händer. Jag är glad att Astrid vill få ett slut på det genom att prata, istället för att bli ledsen varje dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *