Jewels of India

Vill ha blusen! : )Jag gillar Indiskas nya kollektion Jewels of India och tanken var att jag imorgon skulle springa förbi butiken och köpa mig denna ursöta silkesblus. Men nu har jag läst på och insett att detta inte är möjligt eftersom jag inte bor nära en av de 29 butikerna som har kollektionen på plats. Attans också! Nu får jag nöja mig med den blus i viskos istället, även den ursöt förvisso men silke lockade lite mer.

signature

8 comments

  1. Usch vad surt. Det betyder ju att jag är lika lurad jag.Själv har jag slagit mig fram på Hemlingby DinSko idag. Ville åt ett par nätta Eccoballerinor, men si de var allt annat än – nätta.PS! Nu finns jag lite halvhemligt på nätet igen.

  2. Mo: Ja visst var det trist för oss! :( Ja jäklar det var idag de slog upp portarna där ja, missade det men det kanske var lika bra om det var så mycket folk på plats för att prova skor. Aj då, de var kanske fotriktiga istället då! ;)Jippie, jag kommer som ett skott!

  3. Mo: Det är så svårt det där, det piffas och puffas inför fotografering men när prylarna är där framför en ja då är det inte alltid lika skoj. Tack och lov så lever de flesta kläder och prylar upp till förväntan, men så har vi några som slinker igenom. Med andra ord, jakten på den prefekta väskan och ytterligare ett par finfina skor fortsätter. Tur det för vad skulle jag annars blogga om? :)

  4. De hade väldigt snygga tunikor också på Indiska. Trist att de inte har samma kollektion på samtliga butiker. Det kan man nästan vänta sig av en så stor kedja. Båda blusarna var iallafall jättesöta. Kram!

  5. syren: Jag älskar det, riktigt synd att den inte gick att få tag på här i stan. Men den andra var rackarns söt den med! :)Att ha det gott: Ja det var den, finare än jag vågade hoppas!Vilda: Jag veeeet, jag skulle kunna lägga hur mycket pengar som helst i den butiken just nu. Love it! :)Minus för att kollektionen inte fanns i alla som sagt!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *